- Народна Воля - http://volya.if.ua -

№ 8 у бюлетені до ВРУ: Звернення кандидата у народні депутати України Святослава Никоровича до жителів Надвірнянщини

Posted By Модератор On 18.07.2019 @ 13:59 In Передвиборна агітація | No Comments

Дорогі жителі Надвірнянщини! Упродовж каденції в обласній раді я був представником району-сусіда – Богородчанського. Виборці надали мені кредит довіри у 24 роки. Зараз я все ще молодий, проте уже досвідчений політик. І я прошу підтримки, аби відстоювати інтереси Вашої громади на найвищому – законодавчому рівні. Прошу надати кредит довіри у вигляді голосу. 21-го липня прийдіть на виборчі дільниці та підтримайте мене. Усвідомлюю, що цей кредит потрібно буде віддати кожному, з відсотками!

Я звик важко працювати та багато вчитись, щоб чогось досягти. Основна ціль, яку кладу перед собою у Верховній Раді, це успішність нашого фантастичного регіону. Щоб ми перестали шукати крайніх, а мали нормальні дороги, відчували безпеку на вулицях. Спільно зупинили корупцію, що проїдає наш край. Надвірнянщина повинна мати лобіста, який житиме вирішенням проблем громади.

Никорович [1]

Потенціал нашого округу надзвичайно великий. Не вистачає лише людини, яка реалізує його наповну. Минулі представники у Верховній Раді не виправдали наших сподівань. Можливо, прийшов час, щоб надвірнянці пишались своїм обранцем у Верховній Раді. Все залежить від Вас. 21-го липня Ви обиратимете долю нашої маленької батьківщини на наступні 5 років. Будь ласка, голосуйте відповідально.

З повагою та надією

кандидат у народні

депутати України

Святослав Никорович.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/07/8-u-byuleteni-do-vru-zvernennya-kandydata-u-narodni-deputaty-ukrajiny-svyatoslava-nykorovycha-do-zhyteliv-nadvirnyanschyny/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2019/07/Никорович.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.