- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Надвірнянська районна рада оголошує конкурс

Posted By Модератор On 05.07.2019 @ 12:03 In У районній раді | No Comments

на здобуття Премії районної ради імені Юрія Шкрумеляка

Премія Надвірнянської районної ради імені Юрія Шкрумеляка є відзнакою у галузі дитячої літератури і за втілення проектів духовно-патріотичного виховання дітей та молоді, яку присуджують щорічно відповідно до рішення районної ради від 11 червня 2016 р. № 926-33/2015 «Про Премію районної ради імені Юрія Шкрумеляка».

На здобуття Премії претенденти подають такі документи: клопотання про присудження Премії; завірений протокол засідання про висунення претендента на здобуття Премії; матеріали, що засвідчують творчий доробок претендента у форматі фото-, аудіо- або відеозаписів (компакт-дисків, аудіо та відеокасет), друкованої продукції; ксерокопії рецензій і публікації у засобах масової інформації.

Документи на здобуття Премії конкурсна комісія прийматиме до 31 серпня 2019 року за адресою: м. Надвірна, майдан Шевченка, 33, районна рада, заступникові голови районної ради, голові комісії Писклинцю Ігорю Дмитровичу. Тел. (03475) 2-91-19. Детальніше з вимогами до претендентів, що передбачені положенням «Про премію районної ради імені Юрія Шкрумеляка», можна ознайомитись на офіційному сайті районної ради за посиланням у розділі «Відзнаки районної ради».

Конкурсна комісія з присудження

Премії районної ради ім. Юрія Шкрумеляка.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/07/nadvirnyanska-rajonna-rada-oholoshuje-konkurs/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.