- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Про корупцію – на «телефон довіри»

Posted By Модератор On 05.07.2019 @ 12:04 In До відома краян | No Comments

З метою своєчасного отримання та оперативного реагування на факти корупції й інших ганебних вчинків в органах прокуратури України у Генеральній прокуратурі України, прокуратурах областей та міста Києва функціонують «телефон довіри» та скриньки «електронної пошти довіри».

Інформацію на «телефон довіри» та скриньку «електронної пошти довіри», які функціонують у прокуратурі Івано-Франківської області, отримує працівник управління внутрішньої безпеки Генеральної інспекції Генеральної прокуратури України, дислокований безпосередньо в прокуратурі Івано-Франківської області. У період тимчасової відсутності відповідального працівника забезпечена технічна можливість приймання цієї інформації.

Якщо Ви бажаєте повідомити інформацію стосовно корупційних правопорушень, вчинення працівниками органів прокуратури Івано-Франківської області інших ганебних вчинків, можете зателефонувати на «телефон довіри» (0342) 75-02-06, або надіслати текстове повідомлення на «електронну пошту довіри» – korrupcia.frankivsk@gp.gov.ua. Вказану інформацію, у т. ч. й анонімну, приймають на «телефон довіри» – у робочий час щодня з 9:00 год. до 18:00 год. (окрім вихідних), а на «електронну пошту довіри» – цілодобово.

Зазначені контакти висвітлені на офіційних веб-порталах Генеральної прокуратури України та прокуратури Івано-Франківської області у розділі «ТЕЛЕФОН ДОВІРИ».

Генеральна інспекція

Генеральної прокуратури України.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/07/pro-koruptsiyu-na-telefon-doviry/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.