- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Ще один спортивний майданчик у районі

Posted By Модератор On 12.07.2019 @ 13:59 In Новини | No Comments

За участі начальника відділу освіти РДА, депутата районної ради Степана Северилова 7 липня урочисто відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям у селі Білозорина. Встановили його за кошти державного, районного і сільського бюджетів, спонсорів, та спільних зусиль громади села.

Відкриття майданчика зі штучним покриттям – це велике свято для спортивної громади. Головна мета – привернути увагу молоді до активного способу життя та змістовного дозвілля. Створення умов для занять спортом дозволить виховувати здорову націю. Завдяки спільним зусиллям влади й громади, школярі та молодь у вільний час віддаватимуть перевагу заняттям спортом на майданчику, тим самим зміцнюючи своє здоров’я.

Майданчик_2 [1]

Степан Северилов подякував громаді с. Білозорина від імені голови райдержадміністрації Олександра Кеніза, активним людям, які доклали для цього максимум зусиль. Відкриття спортивного майданчика стане у нагоді не лише задля проведення занять із фізичного виховання й футбольних ігор. «Бажаю вам приділяти якомога більше часу для занять спортом та фізичною культурою, адже спорт робить людей сильнішими фізично та морально, націлює на перемоги у житті. А діти, сильні тілом та духом – це запорука успішного майбутнього нашої країни. Дякую усім, хто долучився до облаштування цього спортивного поля. Нехай воно прослужить вам на користь і допомагає активно та цікаво проводити своє дозвілля якомога довше», – звернувся до присутніх Степан Северилов.

Майданчик [2]

Подібні об’єкти є невід’ємною складовою фізичного розвитку дітей. Тож віднині учні Білозоринської школи зможуть активно тренуватися та покращувати власне здоров’я.

Також для кращого заняття спортом, начальник відділу освіти РДА подарував дітям сітку з футбольними м’ячами.

Уже традиційно після відкриття майданчика відбувся товариський матч. Після урочистого відкриття спортивну споруду освятив місцевий священик отець-мітрат Богдан Михайлина та продовжилося дійство святковим концертом.

Інф. РДА.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/07/sche-odyn-sportyvnyj-majdanchyk-u-rajoni/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2019/07/Майданчик_2.jpg

[2] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2019/07/Майданчик.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.