- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Сотні людей на автопробігу підтримали Володимира Тищенка від «Голосу»

Posted By Модератор On 18.07.2019 @ 13:55 In Передвиборна агітація | No Comments

«Автопробіг ЗМІН», який днями відбувся у Прикарпатті, об’єднав сотні жителів Надвірної, Богородчан, Яремче на підтримку партії «Голос» Святослава Вакарчука та кандидата у народні депутати України по 87-му виборчому округу Володимира Тищенка.

Учасники акції проїхали маршрутом Івано-Франківськ – Надвірна – Яремче – Ворохта – Богородчани, де до них постійно долучались охочі. Вони впевненні: справжні зміни у країні під силу тільки новим людям, професіоналам своєї справи, котрі своїм досвідом зможуть втілити правильні та ефективні реформи. Таких людей об’єднала партія «Голос» Святослава Вакарчука. Серед них – успішний підприємець Володимир Тищенко.

пробіг [1]

«Ми в «Голосі» – за створення для українців рівних умов із рівними можливостями. Йдеться чи про бізнес, чи освіту, чи медицину, чи доступ до суду, чи політику. Я не даю людям порожніх обіцянок, що одразу збудую дорогу або очисні споруди, зупиню вирубку лісу чи пофарбую бордюри. Цього народний депутат не може зробити. Народний депутат України законами може створювати правила для бізнесу і влади, які змінять ситуацію на краще. Як підприємець із величезним досвідом я знаю як це зробити. І робитиму це для того, щоб мої діти хотіли жити тут, в Україні, успішній, вільній та заможній», – зазначив Тищенко.

Нагадаємо, за словами експертів на 87-му виборчому окрузі є два наймовірніших кандидати на перемогу: чинний Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович та Володимир Тищенко від партії «Голос» Святослава Вакарчука.

Прес-служба кандидата

у народні депутати України

у тво № 87

Володимира Тищенка.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/07/sotni-lyudej-na-avtoprobihu-pidtrymaly-volodymyra-tyschenka-vid-holosu/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2019/07/пробіг.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.