- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Мужні люди в мирний час завжди на варті

Posted By Модератор On 20.09.2019 @ 11:33 In Новини | No Comments

Працівники районного відділу Управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в області відзначили своє професійне свято – День рятівника.

З цієї нагоди у приміщенні районного будинку культури відбулися урочистості, на які завітали ветерани, офіцери та працівники районного відділу Управління ДСНС України в області, перший заступник голови РДА Богдан Зеленчук, голова районної ради Іван Гурмак, в. о. Надвірнянського міського голови Тарас Пекарський.

Із вітальним словом та благословенням Господнім виступив о. Андрій Бакота (УГКЦ).

За високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків працівників райвідділу Управління ДСНС України в області нагородили спільними грамотами районної державної адміністрації та районної ради.

Хвилиною мовчання вшанували рятівників, які загинули під час виконання своїх службових обов’язків.

МНС [1]

Вітаючи працівників служби, перший заступник голови РДА Богдан Зеленчук подякував їм за самовіддану та нелегку працю, побажав твердості духу й успіхів у благодатній справі служіння Україні та вручив спільно з головою районної ради Іваном Гурмаком сертифікат на дві радіостанції – стаціонарну і переносну.

Урочистості завершилися святковим концертом у виконанні колективів аматорського мистецтва районного будинку культури.

У рамках відзначення Дня рятівника на майдані Шевченка у Надвірній відбулася Всеукраїнська акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти», яка мала на меті наочно ознайомити школярів з основами пожежної безпеки, роз’яснити питання безпеки життєдіяльності, популяризації професії рятувальника тощо.

Працівники районного відділу УДСНСУ провели для присутніх показовий виступ із залученням пожежно-рятувального автомобіля та спеціальної техніки.

Інф. РДА.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/09/muzhni-lyudy-v-myrnyj-chas-zavzhdy-na-varti/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2019/09/МНС.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.