- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Подарунок для книгозбірні

Posted By Модератор On 20.09.2019 @ 11:15 In Суспільство | No Comments

Сьогодні публічна бібліотека для успішного функціонування та надання нових послуг користувачам неможлива без інформаційних технологій.

Тисменичанська сільська бібліотека-філія – сучасний, культурно-просвітницький, інформаційний, дозвільний центр для місцевої громади, місце зустрічей та проведення соціокультурної діяльності. Ще у 2011-му бібліотека увійшла у число переможців 2-го раунду конкурсу «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету» програми «Бібліоміст». До послуг користувачів різних вікових груп діють чотири комп’ютери. У нас вільний доступ до мережі Інтернет і Wi-Fi. Але час вимагає вдосконалень.

Для того, щоб відповідати вимогам сьогодення, ефективно популяризувати книгу, цікаво проводити масові заходи, надавати сучасні, якісні послуги користувачам нам бракувало мультимедійного обладнання. Ми звернулися по допомогу до депутата районної ради Миколи Гусака.

Завдяки його та сприянню заступників голів РДА Богдана Зеленчука, районної ради Ігоря Писклинця, начальника відділу культури РДА Олександра Зварчука напередодні відзначення професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек ми отримали у подарунок таке необхідне обладнання для нашої книгозбірні. Від імені працівників та користувачів бібліотеки висловлюємо їм щиру вдячність.

Галина КУШНІРЧУК,

завідувач бібліотеки.

Любов ІВАНЧУК,

бібліотекар.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/09/podarunok-dlya-knyhozbirni/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.