- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Еліті громади – честь і шана

Posted By Модератор On 15.11.2019 @ 12:29 In Суспільство | No Comments

8 листопада в актовому залі Переріслянської сільської ради ОТГ відбулися урочистості з нагоди святкування Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва. На дійство завітали працівники культури Переріслянської ОТГ та гості свята. Із вітальним словом виступили в. о. голови Переріслянської об’єднаної тереторіальної громади Любов Гук, її заступники Василь Непеляк і Василь Гринчак, методист комунального закладу культури «Переріслянський центр культури і дозвілля» Ольга Багрійчук та перший заступник Ради профспілок області Володимир Уєвич.

Ольга Багрійчук наголосила на здобутках у галузі культури «Переріслянського ЦКіД» за 2019-й. Найвизначнішими з них стали присвоєння почесних звань: хоровому колективу «Водограй» Волосівського БК – «народний аматорський», дитячому драматичному колективу «Хоробрі мандрівники» Переріслянського БК звання «зразковий», вручення подяки народному фольклорно-етнографічному колективу «Перевесло» Фитьківського сільського клубу за участь у різноманітних Міжнародних фестивалях, а також перемога Гаврилівської сільської бібліотеки в обласному конкурсі «Краща бібліотека-2019».

Позитивного і святкового настрою додала гумореска Галини Симчич «Про культуру», яку декламували учасники «Хоробрих мандрівників», та вірш «Бібліотека» у виконанні Ганни Насадюк (керівник цього дитячого колективу). Для колег чудово прозвучали музичні вітання від Олександри Гайдаш (адміністратор Гаврилівського БК), Оксани Івасик (адмін. Фитьківського СК) та Діани Непеляк – юної й талановитої солістки Переріслянського БК.

Святкова частина гармонійно поєдналась із нагородженням працівників культури та бібліотек. За особистий внесок у розвиток культури громади, сумлінну працю, творчий та інноваційний підхід у роботі і з нагоди професійного свята нагороджені: Андрій Угринчук (адмін. Волосівського БК), Ольга Багрійчук, Ганна Насадюк, Марія Мельник та Уляна Угринчк – завідувачі Гаврилівської і Переріслянської сільських бібліотек. Із гарним святковим настроєм переріслянці щиро дякували за чудове свято його організаторам.

Вл. інф.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/11/eliti-hromady-chest-i-shana/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.