- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Облаштували ігровий майданчик для дітей

Posted By Модератор On 01.11.2019 @ 13:59 In Акцент | No Comments

В умовах сучасного способу життя, у час прогресу та інтенсивного розвитку передових технологій виникає гостра потреба у створенні належних умов для фізичного та духовного розвитку дітей. Сьогодні підростаюче покоління замість активного заняття спортом чи простого проведення дозвілля на свіжому повітрі обирає ігри за комп’ютером, а замість проведення свого вільного часу в колективі однолітків надає перевагу спілкуванню у соціальних мережах. Це, як правило, негативно впливає на здоров’я дітей.

Дитячий-майданчик [1]

Останніми роками керівництво та депутати Надвірнянської міської ради дбають про створення належних умов для організації дозвілля дітей і молоді, забезпечення систематичних занять фізичною культурою і спортом жителів, покращення спортивного рівня підготовки учнів шкіл, молоді міста, заохочення до здорового способу життя. Тому в Надвірній за цей час значно покращилась інфраструктура спортивних і дитячих майданчиків, зокрема, міської зони відпочинку ім. Н. Яремчука. Кілька років тому тут встановили й облаштували два волейбольні та силові спортивні майданчики для занять воркаутом. Минулого року – дитячий майданчик, а на території між двома міськими озерами – 4 вуличні тренажери.

Цього року в рамках Бюджету участі подано проект з облаштування дитячого майданчика новими сучасними елементами на місці існуючого, який розташований справа від входу в зону відпочинку, елементи якого були ще старого взірця. Цей проект не набрав необхідної кількості голосів для реалізації, однак Програмою соціально-економічного розвитку передбачили кошти на проведення згаданих робіт. Нещодавно у мікрорайоні 1-го озера за кошти міського бюджету встановили 7 нових ігрових елементів. Ще один дитячий майданчик став улюбленим місцем відпочинку для юних надвірнянців, інформує сайт Надвірнянської міської ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/11/oblashtuvaly-ihrovyj-majdanchyk-dlya-ditej/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2019/11/Дитячий-майданчик.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.