- Народна Воля - http://volya.if.ua -

У Тисменичанах вирощуватимуть чорницю високогірну

Posted By Модератор On 08.11.2019 @ 12:38 In Новини | No Comments

Триває підготовка до закладення насаджень ягідника чорниці високорослої – активний етап Проекту «Розвиток соціально орієнтованого фермерства як основа сталого розвитку села», що реалізують на території Тисменичанської сільської ради, завдяки перемозі згаданого проекту у 9-му обласному конкурсі проектів і програм розвитку місцевого самоврядування та з участю організації партнера Асоціації Фермерів Надвірнянського району, інформує на своїй сторінці у Фейсбук Володимир Чумбей.

Це стало можливим завдяки сприянню депутатів фракції ВО «Свобода» Івано-Франківської обласної ради Михайла Іваночка та Василя Сенатовича, котрі у листопаді торік підтримали проект Тисменичанської сільської ради «Розвиток соціально орієнтованого фермерства як основа сталого розвитку села Тисменичани у 2019 році», що передбачає створення насаджень чорниці високорослої й інших ягідних культур та розширення виробництва екологічно чистої продукції шляхом органічних методів для сталого розвитку сільської території соціально орієнтованими заходами.

На засіданні комісії з розподілу коштів на виконання цього проекту 345 тис. грн., виділені з обласного, районного, сільського бюджетів, розподілили між: фермерськими господарствами (ФГ) Лахманюка, голова Лахманюк В. І. – 50 тис. грн.; ФГ «Достаток», голова Плитус Р. Д. – 50 тис. грн.; ФГ «Сяйво», голова Янко М. І. – 100 тис. грн.; ФГ «Житні лани», голова Чумбей В. В. – 145 тис. грн.

Наш кор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/11/u-tysmenychanah-vyroschuvatymut-chornytsyu-vysokohirnu/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.