- Народна Воля - http://volya.if.ua -

І домашні вареники – мужнім українським захисникам

Posted By Модератор On 27.12.2019 @ 12:12 In Новини | No Comments

Допомогу для 72-ї окремої механізованої бригади збирали по всій нашій області. До акції «Миколай для Воїна», крім навчальних закладів, долучились сільські ради та церкви Прикарпаття.

Назарій Кішак, член правління Івано-Франківської міської Асоціації АТО, відзначив: «Ми маємо дуже гарну, легендарну 72-у бригаду, знаємо їх дуже добре особисто. Це сильні хлопці, патріоти України. Ми їм допомагаємо, чим можемо. Новий рік 72-а бригада проведе зі смачною їжею і з гарним настроєм».

Жителі Делятинської ОТГ також дружно долучилась до цієї акції. За три дні вони встигли назбирати багато необхідних речей – теплий одяг, продукти харчування та ліки від застуди. А також працівники Делятинської селищної ради й активістки у приміщенні місцевої катехитичної школи приготували 1000 домашніх вареників (з капустою і картоплею), які законсервували смальцем і відправили для наших бійців 72-ї ОМБР на східний фронт у Мар’їнку та Золоте.

Організатори відзначають, що такі акції треба проводити не тільки перед святами, а на постійній основі, адже, хлопці на фронті вкрай потребують нашої підтримки.

Вантажівка з подарунками для воїнів вирушила на лінію розмежування 21 грудня.

Наш кор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/12/i-domashni-varenyky-muzhnim-ukrajinskym-zahysnykam/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.