- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Подаруй частинку Божого захисту українському воїнові

Posted By Модератор On 20.12.2019 @ 12:58 In В обороні держави,Духовність | No Comments

На свято св. апостола Андрія Первозванного, 13 грудня, у Прокатедральному Соборі Благовіщення Пресвятої Діви Марії УГКЦ м. Надвірна відбувся майстер-клас під проводом волонтерки Людмили Салиги з виготовлення вервички для наших дорогих захисників, воїнів-оборонців територіальної цілісності України, військових частин та військових ліцеїв.

майстеркл [1]

Людей, натхненних такою благородною працею, ставало все більше і більше. Панував піднесений настрій і радісно бачити, що наша духовна боротьба не занепала, а, навпаки, триває, що так багато людей, небайдужих та щирих, простих та інтелігентних, дітей і молоді, підтримують наших мужніх воїнів молитвою, милосердям та вірою у перемогу. Всі занурилися у копітку працю, слухаючи історії зцілень, історії перемог, історії, котрі ламали хід подій у країнах, де панують суворі закони, бо люди у руках тримали тільки вервиці.

Нехай кожна наша вервиця, виготовлена власноруч, стане могутнім захистом для усіх, котрі її носитимуть із собою та промовлятимуть щирі слова молитви.

майстерклас [2]

Дякуємо всім людям, котрі відгукнулися, жертвуючи своїм часом, працею та молитвою, зокрема, Людмилі Сализі, котра піклується про духовний захист наших воїнів, а також Ірині Бакоті, котра так тепло та щиро прийняла усіх. Нехай Господь благословить усіх Вас Своїми рясними та щедрими благодатями, а нашій багатостраждальній Україні дарує мир і спокій.

Як сказав Папа Пій ІХ: «Дайте мені армію людей, які моляться на Вервичці, і я здобуду світ». Візьмімо у свої руки цю могутню зброю – вервицю, щоби переламати хід подій у нашій країні, у нашому житті та й у цілому світі.

P.S. Всього на майстер-класі виготовили 96 вервиць, 9 з яких подарували учням Прикарпатського військово-спортивного ліцею-інтернату.

Інф. сайту Надвірнянського деканату УГКЦ.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/12/podaruj-chastynku-bozhoho-zahystu-ukrajinskomu-vojinovi/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2019/12/майстеркл.jpg

[2] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2019/12/майстерклас.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.