- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Солодкі подарунки для малечі

Posted By Модератор On 20.12.2019 @ 13:22 In Акцент,Ми - українці | No Comments

Напередодні свята Миколая Чудотворця голова районної держадміністрації Володимир Пасько із заступником голови РДА Ярославом Гундяком та начальником служби у справах дітей РДА Марією Сметанюк відвідали Надвірнянський будинок дитини.

Тут опікуються малюками віком від 1 до 4 років з усієї Івано-Франківщини. Зараз у ньому перебувають двадцять шість діток. Їх усиновлюють, беруть під опіку, більше діток залишається у родинах.

При будинку дитини діє відділення паліативної допомоги на десять ліжок. Тут мами можуть перебувати разом із дітьми. Родини отримують допомогу психолога, для дітей є фізпроцедури, масаж.

Головний лікар будинку дитини Галина Кузнєцова ознайомила гостей з умовами функціонування закладу. Володимир Пасько та Ярослав Гундяк вручили маленьким вихованцям подарунки. Малята радо зустріли гостей, розповідали віршики про зиму та Чудотворця Миколая.

Володимир Пасько подякував працівникам дитячого будинку за створення домашнього і родинного затишку для дітей. А діткам побажав Божого благословення та ласки, опіки Матері Божої, міцного здоров’я, щастя та доброї долі, інформує Надвірнянської РДА.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2019/12/solodki-podarunky-dlya-malechi/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.