- Народна Воля - http://volya.if.ua -

«Василева Розколіда»

Posted By Модератор On 31.01.2020 @ 12:12 In Ми - українці,Свята | No Comments

24 січня відбувся 11-й фестиваль Різдвяних Вертепів і Колядок «Василева Розколіда» у приміщенні ресторану «Ювіляр». У ньому взяли участь 11 вертепів та колядників закладів культури й освіти Ланчинської ОТГ і гурт «Саджавська Драниця» із с. Саджавка Коломийської ОТГ.

діти [1]

Поза конкурсом виступали: народний аматорський вокальний ансамбль «Черлені пацьорки» Делятинського народного дому; народний аматорський вокальний квартет «Легіт» Надвірнянського РБК на чолі з начальником відділу культури, спорту, туризму та зовнішніх зв’язків Ланчинської селищної ради ОТГ Михайлом Іванішаком. Надзвичайно яскраві костюми, чарівне виконання колядок, щедрівок – усе зачаровувало гостей заходу, змушувало поринути в глибину наших традицій. Для жителів громади та всього українського народу лунали віншування та побажання на 2020 рік. Глядачі мали змогу не тільки насолоджуватися колядками від юних учасників, але й покуштувати страви, які є традиційними на Різдвяні свята смт. Ланчина, с. Добротова та с. Середнього Майдану.

Розколяда [2]

Спеціально для цього заходу виготовили святковий торт «Ланчинська громада», який свідчить про її згуртованість.

Учасники нагороджені подяками, грошовими преміями та солодощами від ініціатора Василя Поповича та голови Ланчинської селищної ради ОТГ Володимира Поповича

Фестиваль відбувся з ініціативи торгового центру «Ювілейний» смт. Ланчин та АЗС-22 за сприянням Ланчинської селищної ради та підприємців ОТГ,

А 2 лютого о 14-й год. у Ланчинському народному домі відбудеться друга розколяда цієї громади «З колядою ідем». Запрошують усіх бажаючих, інформує сайт Ланчинської ОТГ.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2020/01/vasyleva-rozkolida/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2020/01/діти1.jpg

[2] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2020/01/Розколяда.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.