- Народна Воля - http://volya.if.ua -

У Надвірній зареєстрована компанія з виробництва зброї

Posted By Модератор On 14.02.2020 @ 12:50 In Акцент | No Comments

Український олігарх Ігор Коломойський 29 січня 2020 року зареєстрував у Надвірній (вул. Майданська, 5) компанію ТОВ «Рокіт-М». Основним видом діяльності її є виробництво зброї та боєприпасів.

Засновники підприємства – американський фонд «Грей Фокс Інтернешнл ЛЛС» (Флорида, США) та ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття».

Кінцевими бенефіціарами ТОВ «Рокіт-М» є: жителі – Києва Геннадій Боголюбов, Олексій Буйніс, ізраїльтяни Світлана Делі й Дмитро Потішман, Київщини Юрій Кіперман, Швейцарії Ігор Коломойський, громадянин США Юда Мордехай Корф, киянин Євген Кричевський, житель США Цві Уріел Лейбер, Швейцарії Захар Палиця та Оксана Палиця.

Зазначимо, що у Надвірній розташовуються виробничі потужності Надвірнянського нафтопереробного заводу (зараз ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття»).

Крім того, на території ПАТ «НПК-Галичина» у Дрогобичі також зареєстрована фірма «Таргет-М» з тими самими бенефіціарами. Ця компанія планує займатись виробництвом зброї та боєприпасів, повідомляє інтернет-ресурс газети «Галичина».

Перші відгуки у соціальних мережах містять зауваження про те, чи знає про таку компанію громадськість і влада міста та району, чи зможуть працевлаштуватися у компанії місцеві жителі і який вплив на довкілля та поповнення місцевої скарбниці матиме виробнича діяльність нового підприємства тощо.

Вл. інф.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2020/02/u-nadvirnij-zarejestrovana-kompaniya-z-vyrobnytstva-zbroji/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.