- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Про проведення чергового призову громадян на строкову військову службу навесні 2020 року

Posted By Модератор On 13.03.2020 @ 12:03 In Військо | No Comments

Витяг з наказу військового комісара Надвірнянського районного військового комісаріату від 17 лютого 2020 р. №34.

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Указу Президента України від 16.01.2019 № 13/2020 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2020 році», постанови Кабінету Міністрів України від 21.03.2002 № 352 «Про затвердження Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом», розпорядження обласної державної адміністрації від 31.01.2020 року №40 «Про проведення в області призову громадян на строкову військову службу у 2020 році», спільного розпорядження Надвірнянської РДА та виконавчого комітету Яремчанської міської ради № 26/26-р від 06.02.2020 року «Про проведення призову громадян Надвірнянського району і Яремчанської міської ради на строкову військову службу у 2020 році» у квітні-червні 2020 року проводиться призов громадян на строкову військову службу.

З метою організованого проведення призову громадян та своєчасної відправки команд призовників наказую:

1. Усі громадяни України чоловічої статі 2002 року народження, яким до дня відправлення у військові частини виповнюється 18 років та старші особи, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу, зобов’язані з’явитися для призову на строкову військову службу на призовну дільницю Надвірнянського району та Яремчанської міської ради за адресою: м. Надвірна, вул. Шевченка, 96 у встановлений час із документами, що зазначені в особистих повістках.

2. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути до Надвірнянського районного військового комісаріату до 10 квітня 2020 року і мати при собі документи, які посвідчують особу.

3. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу у квітні-червні 2020 року і тимчасово перебувають на території Надвірнянського району та Яремчанської міської ради, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у районний військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

4. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій, у т. ч. навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форм власності, зобов’язані відкликати призовників із відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

5. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно із законодавством.

6. Наказ довести житлово-експлуатаційним організаціям, домовласникам, відповідним виконавчим органам сільських, селищних і міської рад, на підприємства, в установи й організації, навчальні заклади, а також розмістити вищевказаний наказ на дошках оголошень.

7. Про проведення призову на строкову військову службу повідомити через засоби масової інформації.

8. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Сергій ЛУЦЮК,

військовий комісар

Надвірнянського районного

військового комісаріату,

полковник.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2020/03/pro-provedennya-cherhovoho-pryzovu-hromadyan-na-strokovu-vijskovu-sluzhbu-navesni-2020-roku/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.