- Народна Воля - http://volya.if.ua -

За надання неправомірної вигоди – повідомлено про підозру

Posted By Модератор On 10.04.2020 @ 12:10 In Кримінал | No Comments

Надвірнянська місцева прокуратура повідомила про підозру жителю Надвірнянського району за фактом пропозиції службовій особі, яка займає відповідальне становище, а саме працівнику правоохоронного органу, надати неправомірну вигоду в розмірі 1500 грн.

За даними слідства, правопорушник, перебуваючи у салоні службового автомобіля, усвідомлюючи, що спілкується зі службовою особою, яка займає відповідальне становище та перебуває при виконанні своїх функціональних обов’язків – працівником правоохоронного органу, розуміючи протиправність своїх дій, запропонував та надав інспектору сектору ГРПП № 1 Надвірнянського ВП ГУНП в Івано-Франківській області неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів – 1500 гривень за непритягнення до адміністративної відповідальності за ст. 126 КУпАП («Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом»).

Після надання неправомірної вигоди протиправні дії особи припинені працівниками Надвірнянського відділу поліції ГУНП в області.

Зараз згаданому правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 («Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі») КК України.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2020/04/za-nadannya-nepravomirnoji-vyhody-povidomleno-pro-pidozru/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.