- Народна Воля - http://volya.if.ua -

У Надвірній облаштовують прибудинкові території…

Posted By Модератор On 22.05.2020 @ 11:16 In Новини | No Comments

У райцентрі останніми тижнями чи не щодня продовжується робота з ремонту доріг, вулиць, тротуарів, прибудинкових територій та пішохідних доріжок. На різних об’єктах задіяні кілька будівельних бригад, які спеціалізуються на роботах із мощення бруківки.

Нещодавно завершили роботи з облаштування бруківкою прибудинкової території будинку №6 на вул. Котляревського. У цьому будинку проживають понад 150 мешканців. Щодня через прибудинкові території Котляревського, 6 та сусідніх будинків проходять сотні людей, оскільки вони з’єднують приватний сектор із центральною частиною міста. Цей будинок введений в експлуатацію ще у 80-х роках минулого століття. Відтоді асфальтне покриття прибудинкової території та тротуарів зазнало значних руйнацій і втратило свій естетичний вигляд. Тому в 2016-му за кошти міського бюджету тут капітально відремонтували тротуари і входи у під’їзди, а цьогоріч депутатський корпус спільно із керівництвом міської ради, враховуючи звернення жителів, вирішили зробити капремонт під’їзної дороги до цього будинку. Проведено також облаштування стоянки для автотранспорту біля прибудинкової території.

Цього року за кошти міського бюджету також замінено старі вікна на сучасні енергоефективні у місцях загального користування будинку №6 на вулиці Котляревського.

… і продовжують дезінфікувати

вулиці та місця загального користування

Хоча карантинні обмеження на сьогодні послаблені, та комунальні служби Надвірної продовжують проводити протиепідемічні заходи.

Зокрема, комунальне підприємство «Надвірнакомунсервіс» регулярно дезінфікує автодороги, вулиці, площі та місця загального користування, інформує Надвірнянська міська рада.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2020/05/u-nadvirnij-oblashtovuyut-prybudynkovi-terytoriji/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.