- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Віталій ФЕДОРІВ – новий голова Івано-Франківської ОДА

Posted By Модератор On 01.05.2020 @ 20:56 In Новини | No Comments

Президент України Володимир Зеленський 24 квітня ц. р. підписав Указ про призначення Віталія Васильовича Федоріва очільником Івано-Франківської обласної державної адміністрації та провів із ним зустріч, на якій наголосив на важливості вирішення актуальних проблем області. Зокрема, йшлося про економічний розвиток краю. Голова Івано-Франківської ОДА подякував Президентові за довіру.

Довідка. Віталій Федорів народився 1977 року в селі Братківці Тисменицького району Івано-Франківської області. У 2000-му закінчив Івано-Франківський державний технічний університет нафти і газу за спеціальністю «Економіка підприємства», (інженер-економіст), у 2004 році – Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу за спеціальністю «Державна служба» (магістр державної служби).

З 2001 року працював у структурах Івано-Франківської обласної державної адміністрації, а також заступником начальника Державної фінансової інспекції в Івано-Франківській області. З листопада 2018-го – заступник голови, а з лютого 2020-го – тимчасово виконував обов’язки голови Івано-Франківської ОДА.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2020/05/vitalij-fedoriv-novyj-holova-ivano-frankivskoji-oda/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.