- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Щодо забезпечення земельними ділянками учасників бойових дій у селі Стримба

Posted By Модератор On 12.06.2020 @ 12:13 In У районній раді | No Comments

Цього тижня під головуванням голови районної ради Івана Гурмака на прохання ГО «Надвірнянське районне об’єднання воїнів АТО» відбулась нарада щодо розподілу та виготовлення необхідної документації земельних ділянок для учасників бойових дій у селі Стримба з участю депутата районної ради Сергія Штогрина, голови ГО «Надвірнянське районне об’єднання воїнів АТО» Олега Туєшина, заступника голови РДА Ярослава Гундяка, Стримбівського сільського голови Любомира Дубіщака, представників відповідних служб у районі та безпосередньо бійців російсько-української війни.

За словами Стримбівського сільського голови Любомира Дубіщака, наразі земельні ділянки площею 12 гектарів перебувають за межами населеного пункту, тому Стримбівська сільська рада проводить виготовлення необхідної документації для внесення цих ділянок у власність громади села Стримба. Вартість робіт – 70 тис. грн. Уже подано 26 заяв від учасників бойових дій на отримання земельної ділянки під будівництво.

Голова районної ради дав відповідні доручення, насамперед, Стримбівському сільському голові спільно з представниками Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області підготувати клопотання на чергову сесію районної ради питання про встановлення чи змін меж населеного пункту. Іван Гурмак зазначив, що важливо, аби учасники російсько-української війни все ж отримали у власність передбачені земельні ділянки і районна рада зі своєї сторони у таких питаннях завжди допомагає сільським та селищним радам, тому співфінансування з районного бюджету для виготовлення необхідної документації буде надано, повідомляє районна рада.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2020/06/schodo-zabezpechennya-zemelnymy-dilyankamy-uchasnykiv-bojovyh-dij-u-seli-strymba/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.