- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Запуск послуги одночасного оформлення ID-картки та номера платника податків по досягненню 14-річного віку (ID-14)

Posted By Модератор On 05.06.2020 @ 11:03 In До відома краян | No Comments

Сьогодні підрозділи Державної міграційної служби, центри надання адміністративних послуг, які надають послуги з оформлення біометричних документів, та центри обслуговування громадян «Паспортний сервіс» розпочинають надавати послугу з оформлення паспорта громадянина України при досягненні особою 14-річного віку з одночасним присвоєнням їй реєстраційного номера облікової картки платника податків.

Запуск послуги дозволить зменшити кількість візитів громадян до державних органів та заощадить їх власний час, оскільки відтепер відпадає необхідність відвідування Центру обслуговування платників податків для написання заяви та отримання довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків.

Послугу з оформлення паспорта громадянина України у вигляді картки вперше з одночасним присвоєнням їй реєстраційного номера облікової картки платника податків у підрозділах ДМС та ЦНАП надають безкоштовно. Експериментальний проект реалізовано за участі Міністерства цифрової трансформації України, Державної міграційної служби України, Державної податкової служби України та за підтримки Офісу підтримки реформ (SURGe), котрий фінансує Уряд Канади.

За інформацією

Державної міграційної служби.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2020/06/zapusk-posluhy-odnochasnoho-oformlennya-id-kartky-ta-nomera-platnyka-podatkiv-po-dosyahnennyu-14-richnoho-viku-id-14/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.