- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Івано-Франківщина отримала гуманітарну допомогу з Ізраїлю

Posted By Модератор On 03.07.2020 @ 12:23 In Акцент,Благодійність | No Comments

Ізраїль долучився до допомоги постраждалим від повені на західній Україні. 29 червня дипломати посольства Ізраїлю в Україні передали Міністерству розвитку громад та територій України 25 тисяч 1,5-літрових пляшок питної води. Її доправлено до Івано-Франківська та Чернівців, щоб усунути нестачу чистої питної води.

Також на цьому тижні, як повідомляють у посольстві, Ізраїль додатково забезпечить доставку наметів та спальних мішків до постраждалих регіонів.

Надзвичайний та Повноважний посол Держави Ізраїль в Україні Джоел Ліон пояснив, що, як тільки стало відомо про важке стихійне лихо у західних областях України, посольство Ізраїлю запропонувало свою допомогу українському уряду. «Ми виділили 500 тис. гривень для придбання речей першої необхідності, і, узгодивши перелік необхідного з офісом Прем’єр-міністра та Міністерством розвитку громад і територій, сьогодні доставляємо необхідне до тих регіонів, які найбільше постраждали. Ця гуманітарна допомога є ще одним індикатором міцних відносин між нашими людьми», – наголосив посол, інформує прес­служба РДА.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2020/07/ivano-frankivschyna-otrymala-humanitarnu-dopomohu-z-izrajilyu/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.