- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Нові книги – нові друзі

Posted By Модератор On 03.07.2020 @ 11:26 In Культура | No Comments

Український інститут книги – державна установа при Міністерстві культури та інформаційної політики України, покликана формувати державну політику. Створений у 2016 році. Має шість програм. Одна з них – поповнення фондів публічних книгозбірень по всій Україні актуальними виданнями. У 2018-му на посаду директора призначена Олександра Коваль, директорка ГО «Форум видавців».

Цього року в Надвірнянську районну бібліотеку для дітей ім. Ірини Яцури надійшло 227 примірників книг різної тематики, завдячуючи інституту книги. Це – природнича, морально-етична, про мистецтво, космос, а також – енциклопедична, художня література сучасних українських (Наталія Щерба, Сашко Дерманський, Іван Андрусяк та інші) та зарубіжних письменників (Люсі Гокінг, Ерін Гантер, Дж. К. Ролінг та інші). Книги вражають своїм оформленням, новизною та різноманітністю. Для учителів, вихователів, батьків цікавою стане література із серії «Інклюзивне навчання».

Запрошуємо на канікулах дітей заповнювати свій час у бібліотеці. Тут Ви зможете комфортно відпочити, поспілкуватися зі своїми однолітками, взяти участь у майстер-класах, прочитати казки, пригодницьку літературу.

Бібліотека – не тільки «дім книг», але і територія захоплюючих та веселих подорожей, інформує Надвірнянська районна бібліотека для дітей ім. Ірини Яцури.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2020/07/novi-knyhy-novi-druzi/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.