- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Петро Порошенко відвідав постраждалих жителів Білих Ослав та Чорного Потоку від руйнівної повені та надав їм спецтехніку

Posted By Модератор On 03.07.2020 @ 11:37 In Влада,Природа,Ситуація | No Comments

28 червня лідер «Європейської Солідарності» Петро Порошенко з народним депутатом Миколою Княжицьким та місцевими депутатами від «ЄС» відвідали населені пункти Надвірнянщини – Білі Ослави та Чорний Потік, які найбільше потерпіли від паводку 22-25 червня, щоб на власні очі побачити масштаби біди.

порошенко_білі-ослави [1]

«Сьогодні я у селі Чорний Потік, щоб допомогти місцевій громаді подолати наслідки повені. Село опинилося відрізаним від цивілізації. Шкода, що представники влади так сюди і не доїхали. Наша команда точно не покине Прикарпаття у біді, ми разом з українцями пліч-о-пліч долатимемо наслідки повені. Не дозволимо, щоб стихія чи бездіяльність влади руйнували життя українців: ані в Щасті, ані в Станиці Луганській, ані в Чорному Потоці.

Частина села самостійно відновила електропостачання. Половина села досі живе без світла. Учора наша команда передала один дизель-генератор, сьогодні ми привезли ще один. Вони потрібні, поки не протягнемо світло. Також ми привезли дві мотопомпи, допомогли зі спецтехнікою для ліквідації наслідків стихійного лиха, щоб негайно почати відновлення шляхів до Чорного Потоку».

Із Фонду П. Порошенка також буде оплачено роботу важкої техніки, яка критично потрібна для ліквідації наслідків негоди у Чорному Потоці.

Після огляду руйнувань складуть детальний план необхідних заходів і обсягів допомоги. «Ми спільно подивимося, складемо план, що треба зробити. В кого зруйновані будинки – ми маємо терміново виділити фінансову допомогу на те, щоб, якщо можна, то відновити, якщо ні – то переселити», – пояснює Петро Порошенко. Також він пообіцяв родині з Чорного Потоку допомогти відновити зруйнований паводком будинок. «Зараз, коли важко, ми маємо триматися разом. Сьогодні Ви можете розраховувати на нашу допомогу».

На засіданні Погоджувальної ради у Верховній Раді України 30 червня Петро Порошенко, зокрема, зазначив, що Рада терміново має заслухати прем‘єр-міністра щодо вирішення ситуації на Прикарпатті, внести пропозицію щодо внесення змін до бюджету, сформувати орган парламентського контролю використання кожної копійки бюджетних коштів, виділених на допомогу, інформує на своїй сторінці у FB Петро Порошенко.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2020/07/petro-poroshenko-vidvidav-postrazhdalyh-zhyteliv-bilyh-oslav-ta-chornoho-potoku-vid-rujnivnoji-poveni-ta-nadav-jim-spetstehniku/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2020/07/порошенко_білі-ослави.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.