- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Сучасний автомобіль покращить роботу ланчинських Поліцейських

Posted By Модератор On 03.07.2020 @ 11:56 In Акцент,Суспільство | No Comments

За дорученням міністра внутрішніх справ Арсена Авакова 26 червня передали новий автомобіль кросовер «Renault Duster» Ланчинській ОТГ. В урочистостях взяли участь депутати обласної ради, начальник поліції Івано-Франківщини Володимир Голубош, заступник начальника обласної поліції Остап Білейчук, поліцейські Надвірнянського відділу поліції із своїм керівником Миколою Сидоруком, голова громади Володимир Попович, її жителі та священник.

поліція-ланчинська [1]

Як повідомляють на сайті «Ланчинська громада», напередодні Ланчинська ОТГ взяла участь у проєкті «Поліцейський офіцер громади». Завдяки цьому та виконанню умов проєкту громада тепер матиме своїх поліцейських офіцерів, головне завдання яких – орієнтуватися на потреби місцевих жителів, підтримувати із ними постійний контакт, забезпечувати правопорядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади і запобігати вчиненню правопорушень.

Поліцейський офіцер перебуває у штаті поліції, але, передусім, підпорядковується керівництву громади, яка забезпечила його робочим місцем, усією необхідною технікою і приладдям. Приміщення колишньої селищної ради, в якому навчалися учні Ланчинського ліцею, віддали у підпорядкування офіцера. За кошти місцевого бюджету тут створили всі умови, необхідні для його роботи.

Голова Ланчинської селищної ради ОТГ Володимир Попович упевнений, що поліцейський офіцер стане його першим помічником, а новенький поліцейський автомобіль пришвидшить і значно полегшить роботу офіцера.

Поліцейська станція обслуговує територію селища Ланчин та сіл Середній Майдан і Добротів, а це майже дванадцять тисяч громадян.

Вл. інф.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2020/07/suchasnyj-avtomobil-pokraschyt-robotu-lanchynskyh-politsejskyh/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2020/07/поліція-ланчинська.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.