- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Вітаємо переможців!

Posted By Модератор On 24.07.2020 @ 11:43 In Громадськість,Конкурси-Проекти-Форуми | No Comments

12 червня завершено голосування за проекти на «Бюджет участі у Ланчинській ОТГ 2020». Бюджет участі – демократичний процес, який надає можливість кожному жителю брати участь у розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення селища чи сіл Ланчинської ОТГ та голосування за них.

У голосуванні могли взяти участь громадяни, яким виповнилось 18 років. Обов’язкова вимога – реєстрація місця проживання чи місця роботи у Ланчинській ОТГ. Робоча група проаналізувала результати голосування кожного проекту, зокрема, і виявила незначні порушення. А саме – брали участь у голосуванні неповнолітні особи, відсутність у деяких анкетах паспортних даних і дати народження, що не дозволяло визначити вік особи, а також голосування без згоди окремих громадян. За остаточними результатами підрахунків переможцями визначено 5 проектів: № 2 «Облаштування ігрового майданчика на території Ланчинського ліцею ім. Юрія Шкрумеляка» смт. Ланчин – 235 голосів; № 3 «Улаштування стежки з бруківки вулиця Садова – 1 Травня – Б. Хмельницького» смт. Ланчин – 202 голоси; № 4 «Щасливі та здорові діти» ігровий дитячий майданчик ДЗО «Ромашка» смт. Ланчин – 198 голосів; № 1 «Ігровий майданчик для садкових груп Добротівської гімназії Ланчинської селищної ради ОТГ» с. Добротів – 95 голосів і проект № 7 «На зустріч майбутньому» ігровий майданчик к с. Середній Майдан – 60 голосів.

Загалом фінансування із місцевого бюджету отримають 5 проектів, поданих жителями громади, на загальну суму 150 тис. грн.

Звертаємо увагу жителів нашої громади, що Ланчинська селищна рада має намір продовжити позитивну практику втілення проекту «Бюджету участі» у майбутньому. Тому просимо стежити за анонсами на нашому офіційному сайті та брати активну участь у написанні подібних проектів. Адже, саме у безпосередній активній участі свідомих громадян у житті власної громади і полягає ідея громадського бюджетування, інформує сайт «Ланчинська громада».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2020/07/vitajemo-peremozhtsiv-4/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.