- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Триває капітальний ремонт дорожнього покриття на вулиці Руднєва у Надвірній

Posted By Модератор On 14.08.2020 @ 11:34 In Новини | No Comments

Житловий фонд міста Надвірна налічує майже 180 будинків, більшість з яких введені в експлуатацію у 60-70 роках минулого століття.

За цей період практично кожен будинок потребує капітального ремонту внутрібудинкових систем, конструктивних елементів будівель та прибудинкової території. Тому щороку керівництво та депутатський корпус Надвірнянської міської ради у Програмі соціально-економічного розвитку передбачають ряд робіт, спрямованих на належне утримання житлового фонду міста та покращення умов проживання його жителів.

До числа таких робіт належить і відновлення прибудинкових територій та під’їзних шляхів. Великої уваги надають не тільки об’єктам центральної частини міста, а й мікрорайонам. Нещодавно проведено роботи з відновлення дорожнього покриття вулиці Руднєва біля будинків №№ 22, 23.

За понад 40-літній термін експлуатації асфальтне покриття згаданої території частково зруйнувалось, через що після опадів виникали великі калюжі з водою, що завдавало незручностей жителям мікрорайону. Тому стало нагальним здійснення її капітального ремонту. Крім того, цією дорогою щодня проходять сотні містян, адже поблизу розміщені дитяча лікарня, поліклініка, навчальні та торгові заклади. Роботи проводили із використанням бруківки, а також встановили пандуси й опуски для створення належних і комфортних умов для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Нагадаємо, що у 2017-2018 роках за кошти міського бюджету капітально відремонтували прибудинкову територію згаданих багатоповерхових будинків, повідомляє Надвірнянська міська рада.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2020/08/tryvaje-kapitalnyj-remont-dorozhnoho-pokryttya-na-vulytsi-rudnjeva-u-nadvirnij/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.