- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Відкритий чемпіонат міста з баскетболу

Posted By Модератор On 07.08.2020 @ 11:02 In Спорт | No Comments

Минулими вихідними у міському парку імені І. Франка відбувся відкритий чемпіонат міста Надвірна з баскетболу 3х3. Змагання пройшли за підтримки Надвірнянської міської ради, народного депутата України Зіновія Андрійовича, райдержадміністрації і за організації Basketball ZONE та ГО «Надвірна-Баскетбол». Поборотись за звання чемпіона на змагання завітали баскетболісти з Івано-Франківська, Калуша та Надвірної, які змагалися у різних вікових категоріях: U-14, U-16 та «чоловіки».

Усі учасники чемпіонату порадували своїх вболівальників яскравою боротьбою, проте перемогу здобули кращі з кращих. Після безпосередніх змагань відбулась церемонія нагородження переможців, які отримали грамоти, м’ячі, медалі та подарунки.

Отже, за результатами ігор учасники змагань зайняли такі місця:

Перше місце: у категорії U-14 – «Форум» (Івано-Франківськ); у категорії U-16 – ДЮСША «Говерла» ( м. Івано-Франківськ); у категорії «чоловіки» – команда з Калуша.

Друге місце: в U-14 – «Lil Pups» (м. Івано-Франківськ); в U-16 – «Форум» (Івано-Франківськ); у «чоловіків» – команда «БК Кураж».

Третє місце: в U-14 – «Надвірна»; в U-16 – «Світозари» (м. Івано-Франківськ); у «чоловіків» – «Арсенал» (Надвірна).

У рамках чемпіонату провели також конкурс 3-очкових кидків, в якому переміг Захар Ружило (ДЮСША «Говерла») з кількістю (16 кидків за 1 хв.), а в конкурсі «Американка» – Назар Горецький (ДЮСША «Говерла»), інформує Надвірнянська міська рада.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2020/08/vidkrytyj-chempionat-mista-z-basketbolu/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.