- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Партії «Батьківщина» – уже понад 21 рік

Posted By Модератор On 16.10.2020 @ 17:26 In Новини | No Comments

Упродовж цього часу наша команда проходила через злети і гоніння.

Ми спільно з громадою переживали успіхи та переслідування,

разом долали труднощі, боролися з диктаторами, підтримували революції та будували країну.

Можна сказати з упевненістю: за цей час наша команда ніколи,

ні на мить не зраджувала своїх прихильників.

«Батьківщина» завжди залишалась вірною своїм засадничим принципам: бути корисною для простих громадян, захищати свою країну, домагатися правди і справедливості.

Ми і надалі будемо дбати про добробут всіх українців, яким зараз важко. Ми будемо втілювати такі реформи, які справді стануть корисними для людей. І ніхто не спинить нас на цьому правильному шляху – за порядок, справедливість і Батьківщину.

 

12-2 [1]

Звернення до громади

Я створив та вже 18 років очолюю у Надвірнянщині потужну політичну команду «Батьківщини», яка вже багато років працює на благо громади.Я завжди послідовно відстоював свою політичну позицію й ніколи не бігав з партії у партію, як би складно не доводилося. Ми спільно з громадою пройшли обидва Майдани, ми ніколи не ховались за чиїсь спини, завжди перебували на вістрі боротьби за інтереси нашої держави, за інтереси нашої громади.

Нашу команду й мене особисто багато років обливали брудом, але час доказав, що ні я, ні жодний член нашої команди не був замішаний у будь-яких нечесних схемах, ми не підвели людей. Усі спроби нас дискредитувати закінчились нічим. Усі закиди на мою адресу чи адресу нашої команди час розставив все на свої місця й доказав їх неправедивість. Ми завжди є й будемо з людьми, ми й надалі будемо послідовно відстоювати інтереси простих людей.

На жаль, непрофесійність й піар стали візитівкою дій влади, через що гальмуються корисні для людей ініціативи з розвитку об’єктів інфраструктури (будівництва шкіл, дитячих садочків, ремонти доріг) нашого краю. Успіху досягають потужні політичні команди, політики без зрозумілої позиції, які не мають команди, партії-одноденки, створені під вибори, не здатні відстояти наші інтереси. Ми без лишнього піару чесно й професійно робимо свою роботу. Наше завдання – забезпечити розвиток громад Надвірнянського району.

За наше майбутнє та майбутнє нашого краю потрібно боротися, об’єднуючи всі прогресивні сили. Я хочу, щоб Ви, шановні виборці Надвірнянщини та Яремчанщини, допомогли мені відстояти інтереси нашого краю. Тільки в єдності – наша сила. Наша команда здатна забезпечити розвиток нашого рідного краю.

Команда «Батьківщини» –

Єдиний Надійний Вибір!

 

Писклинець Ігор Дмитрович,

кандидат у депутати

Івано-Франківської обласної ради.

 

10 причин, чому на виборах

в Івано-Франківську обласну раду потрібно голосувати за

Писклинця Ігоря Дмитровича

(№ 6 у територіальному виборчому списку партії ВО «Батьківщина»):

1. Він – місцевий, проживає у м. Надвірна, його родина, друзі проживають тут, він ходив у школу тут, ріс тут й не збирається нікуди виїжджати, він дбатиме за рідний край.

2. Він – молодий, йому тільки 43 роки, повний сил та бажання працювати.

3. Він – спортсмен, уже більше 30-ти років займається спортом, добився значних результатів у спорті й спортивне загартування допомагає домагатися успіху в політиці та державному управлінні, веде здоровий спосіб життя.

4. Він – професійний, здобув три вищі освіти й має достатній досвід та знання для забезпечення результату в найскладніших ситуаціях.

5. Він – досвідчений, має достатній досвід роботи на керівних посадах у надзвичайно складних умовах, знає як працює державний механізм, уміє об’єднати депутатів усіх рівнів та представників різних гілок влади для досягнення результату.

6. Він – патріот, за всю свою політичну діяльність відстоював національні інтереси, під час Помаранчевої Революції та Революції Гідності – організатор місцевого Майдану та учасник подій на Майдані у Києві, як волонтер допомагав бійцям війни на сході України.

7. Він – уміє вирішувати проблемні питання громади, за час своєї роботи завжди підтримував місцеве самоврядування у вирішенні питань, які хвилюють громаду, без лишнього піару реалізовано сотні потрібних громадам проектів.

8. Він – відкритий для людей, ніколи не ховався за чиїсь спини, брав відповідальність на себе, завжди був із людьми, ніколи не боявся визнавати свої помилки.

9. Він – послідовний, завжди виконує свої обіцянки, ніколи не переходив із партії у партію – уже 19 років в одній партії, й партійна команда його повністю підтримує.

10. Він – готовий усю свою енергію, весь досвід й знання спрямувати на працю на благо громади.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2020/10/partiji-batkivschyna-uzhe-ponad-21-rik/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2020/10/12-2.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.