- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Ремонтні роботи у приймальному відділенні лікарні та вітання з Міжнародним Днем лікаря

Posted By Модератор On 09.10.2020 @ 11:09 In Новини | No Comments

Голова Надвірнянської райдержадміністрації Володимир Пасько проінспектував хід ремонтних робіт у приймальному відділенні екстреної медичної допомоги КНП “Надвірнянська центральна районна лікарня” та привітав медиків з нагоди Міжнародного Дня лікаря.

Грамотами райдержадміністрації за високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, активну громадянську позицію, відданість справі та з нагоди професійного свята відзначили лікаря-уролога Володимира Ковалюка, завідувача відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги Лесю Вознюк, лікаря-фтизіатра Оксану Мусянович, заві­дувача інфекційного відділення Валентину Дронів, лікаря-кардіолога Михайла Понайду, лікаря-хірурга Володимира Нейлика, лікаря-анестезіолога Ярослава Вінтоняка та лікаря-ортопеда-травматолога Романа Ломпаса.

12-стор [1]

“Укотре висловлюю щиру вдячність медикам Надвірнянщини та України, які сьогодні рятують наш світ від коронавірусної біди! Дякую!” – наголосив голова райдержадміністрації Володимир Пасько.

У рамках робочої наради працівників лікарні представили колективу новопризначеного завідувача хірургічного відділення Івана Лозяка, а також головний лікар Сергій Ємельянчук та присутні колеги подякували попередньому завідувачу Володимирові Нейлику. Нагадаємо, що Проєкт EMERGENCY- 2020, який реалізують за підтримки Президента України, має на меті ремонт (реконструкцію) та забезпечення відповідним сучасним медичним обладнанням приймальних відділень у 9-и опорних лікарнях області і реалізовують його у рамках Національного проєкту «Велике будівництво».

Інф. РДА.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2020/10/remontni-roboty-u-pryjmalnomu-viddilenni-likarni-ta-vitannya-z-mizhnarodnym-dnem-likarya/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2020/10/12-стор1.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.