- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Українська Галицька Партія – партія для громад

Posted By Модератор On 23.10.2020 @ 11:38 In Акцент | No Comments

Українська Галицька Партія – це крайова політична сила, яка зосереджується на розвитку громад. Керується християнсько-демократичною ідеологією. Це середовище громадських активістів, небайдужих громадян, досвідчених фахівців. Тут немає представників олігархату та кримінальних кіл.

галицька-партія_2 [1]

Для УГП влада не є самоціллю, а лише інструментом зробити більше, ніж це можливо у громадському секторі. А політика – це служіння людям.

“Ми творимо політику нової якості, в основі якої християнські цінності і мораль. Взяли на себе відповідальність за створення сильних та спроможних громад”, – Любомир Романчук, експерт з розвитку громад, заступник голови Політради УГП, перший кандидат у списку партії до Івано-Франківської обласної ради.

№ 5 УГП у бюлетені на виборах Івано-Франківської обласної ради

Кандидати від Української Галицької Партії до Надвірнянської міської ради ОТГ – це люди, які задовго до виборів творили зміни у рідних громадах, де працюють і живуть зі своїми родинами. Хтось має знання у самоврядуванні, реалізації громадських проєктів. А хтось здобув успішний досвід управлінця, освітянина, лікаря чи підприємця.

Галицька-партія [2]

Кандидати у депутати Надвірнянської міської ради ОТГ від Української Галицької Партії.

“Усі – з чистою репутацією і пройшли ретельну внутрішню перевірку. Маємо розроблену програму розвитку ОТГ, з нею і йдемо на вибори”, – Богдан Бойчук, громадський і культурний діяч, перший кандидат у списку партії до Надвірнянської міської ради ОТГ.

№ 12 УГП у бюлетені на виборах Надвірнянської міської ради ОТГ Анна Зоря.

Надвірнянська ОТГ – комфортний простір для життя

Передвиборна програма Української Галицької Партії

1. Прозора влада: залучення жителів ОТГ до місцевого самоврядування, підтримка місцевих ініціатив, боротьба з корупцією, онлайн-трансляції засідань виконкому та сесій.

2. Економіка: залучення інвесторів, розвиток малого та середнього бізнесу, органічного сільського господарства, стратегія розвитку для кожного села.

3. Безпека: модернізація та освітлення доріг місцевого значення, встановлення відеокамер, боротьба з алкоголізмом та наркоманією.

4. Медицина: фінансування медичних закладів, реорганізація просторів навколо медзакладів, створення місць відпочинку для пацієнтів.

5. Освіта: профорієнтація та бізнес-освіта учнів, підвищення кваліфікації педагогів, впровадження сучасних інформаційних технологій у навчальний процес.

6. Екологія: висадка дерев обабіч автошляхів, моніторинг показників екологічної діяльності, пропаганда сортування сміття.

 

7. Культура: переформатування бібліотек у медіатеки, створення гуртків на базах медіатек; відновлення та популяризація історико-культурної спадщини.

8. Дозвілля: облаштування рекреаційних зон; спорудження спортивних майданчиків; програма розвитку спорту.

9. Зовнішній вигляд: паспортизація об’єктів власності ОТГ, єдиний стандарт комерційних вивісок і зовнішньої реклами.

10. Енергетика: тепломодернізація будівель, пропагування відновлювальної енергетики.

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2020/10/ukrajinska-halytska-partiya-partiya-dlya-hromad/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2020/10/галицька-партія_2.jpg

[2] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2020/10/Галицька-партія.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.