- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Євген Фербей: «Завдяки перемогам прикарпатських спортсменів світ дізнається про Україну»

Posted By Модератор On 20.11.2020 @ 11:54 In Ми - українці,Спорт | No Comments

Упродовж 5-9 листопада у місті Новий Сад (Сербія) проходив чемпіонат світу із боротьби самбо серед юнаків, дівчат, юніорів, юніорок та дорослих, в яких брали участь борці із 37 країн світу.

У складі національної збірної команди України спортсмени, котрі представляли Івано-Франківщину, здобули три золоті, три срібні та одну бронзову медалі. Зокрема, перші місця на п’єдесталах у нелегких поєдинках вибороли Сніжана Пліш, Алла Бегеба та Михайло Свідрак. Другу сходинку зайняли Марія Куневич, Юрій Яремчук і Марія Буйок. Бронзу отримав Андрій Лайщук.

Із перемогою їх привітали заступник голови обласної державної адміністрації Євген Фербей, народний депутат України, новообраний голова Надвірнянської міської ради Зіновій Андрійович та начальник управління спорту ОДА Орест Оклієвич.

«Добре розумію, що перемоги такого високого рівня здобуваються важкою і наполегливою працею як спортсменів, так і їх тренерів, – підкреслив Євген Фербей і продовжив, – Ваша сила – це працьовитість, висока майстерність та незламність духу. Завдяки вашим перемогам світ дізнається про Україну».

Управлінець також зазначив, що керівництво обласної державної адміністрації має амбітну мету щодо створення в області умов для того, щоб Івано-Франківщина стала своєрідним «спортивним магнітом» із розвиненою спортивною інфраструктурою і висококваліфікованими фахівцями галузі.

Переможці чемпіонату та їх тренери поділилися враженнями від змагань, розповіли про труднощі на шляху до перемоги, повідомляє пресслужба ОДА.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2020/11/evhen-ferbej-zavdyaky-peremoham-prykarpatskyh-sportsmeniv-svit-diznajetsya-pro-ukrajinu/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.