- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Про проведення приписки до призовної дільниці Надвірнянського районного військового комісаріату юнаків 2004 року народження

Posted By Модератор On 27.11.2020 @ 11:50 In Акцент,Військо | No Comments

Згідно з розпорядженням Надвірнянської райдержадміністрації та виконавчого комітету Яремчанської міської ради №203/183-р від 10 листопада 2020 року (голова РДА – Володимир Пасько, міський голова – Василь Онутчак), керуючись статтею 14 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», з метою взяття громадян на військовий облік, визначення їх кількості, ступеня придатності до військової служби, встановлення рівня освітньої підготовки, здобутої спеціальності, рівня фізичної підготовки та вивчення особистих якостей:

розпорядження [1]

Протягом січня-березня 2021 року провести приписку громадян 2004 року народження до призовної дільниці Надвірнянського районного військового комісаріату (далі РВК).

Для організованого проведення приписки створити комісію на чолі з Сергієм Луцюком, військовим комісаром Надвірнянського районного військового комісаріату.

Роботу комісії з проведення приписки та медичний огляд юнаків, 2004 р. н., розпочати з 11 січня 2021 року та проводити на призовній дільниці Надвірнянського РВК з 9 години 00 хвилин.

Певні доручення дано директорам КНП «Надвірнянська центральна районна лікарня» Надвірнянської районної ради (С. Ємельянчук), КНП «Дитяча лікарня Надвірнянського району Надвірнянської районної ради» (В. Монастирецький), КНП «Яремчанський центр первинної медико-санітарної допомоги» (Ю. Бодоряк), КНП «Амбулаторія загальної ППСМ селища Ворохта» (О. Хомин), начальнику Надвірнянського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян ГУ Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області (І. Пацак).

Міським, селищним, сільським головам, керівникам підприємств, установ, організацій, навчальних закладів: забезпечити явку юнаків 2004 р. н. із результатами обстеження (флюорографія органів грудної клітини, ЕКГ, загальний аналіз крові, сечі, групу крові з резус-фактором); відрядити разом з юнаками начальників військово-облікового столу (далі – начальників ВОС), відповідальних за ведення військового обліку міських, селищних, сільських рад та викладачів предмету «Захист Вітчизни» в розпорядження військового комісара Надвірнянського РВК; до 1 грудня 2020 року представити до Надвірнянського РВК списки юнаків, організувати збір документів, які необхідні для оформлення особових справ призовників. Головам об’єднаних територіальних громад рекомендовано такі ж доручення.

Підготовчі заходи щодо організації приписки розпочати з 1 грудня 2020 року.

Міським, селищним, сільським головам у період до 1 грудня 2020 року відрядити начальників ВОС, відповідальних за ведення військового обліку для здачі оформлених особових справ на юнаків 2004 р. н. до Надвірнянського РВК. Керівникам Надвірнянського ВП ГУ НП України в Івано-Франківській області та Яремчанського ВП Надвірнянського ВП ГУ НП України в Івано-Франківській області: до 1 грудня 2020 року представити комісії з проведення приписки списки осіб 2004 р. н., яких притягали до кримінальної відповідальності, які знаходяться під слідством, судом, яких викликали у правоохоронні органи за антисуспільну поведінку, зловживання алкоголем і наркотичними речовинами; реєстрацію (перереєстрацію або зняття з реєстрації) юнаків 2004 р. н. проводити за їхнім місцем проживання тільки при наявності в їхніх військово-облікових документах відміток військового комісара про прийняття на військовий облік або зняття з нього; розшукати осіб, які ухиляються від приписки, й організовувати їх доставку на комісію у Надвірнянський РВК.

Контролюють виконання розпорядження заступник голови РДА Ярослав Гундяк та перший заступник міського голови м. Яремче Тарас Клим’юк.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2020/11/pro-provedennya-prypysky-do-pryzovnoji-dilnytsi-nadvirnyanskoho-rajonnoho-vijskovoho-komisariatu-yunakiv-2004-roku-narodzhennya/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2020/11/розпорядження.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.