- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Утворили постійні комісії та президію районної ради

Posted By Модератор On 30.12.2020 @ 16:06 In Новини | No Comments

Друге пленарне засідання І сесії районної ради під орудою заступника голови районної ради Івана Жигалюка за координацією депутата районної ради Ігоря Білогана відбулося 17 грудня н. р.

Депутатам районної ради восьмого скликання вручили відповідні значки. Працівників Надвірнянського районного Тараса Дімнича, Мирославу Пуканюк та Яремчанського міського Олександра Греджука і Світлану Цюрак відділів державної виконавчої служби Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції привітали з професійним святом – Днем працівника виконавчої служби й нагородили спільними грамотами районних ради і державної адміністрації. – Знаю всіх особисто, – мовив Іван Жигалюк, поздоровляючи фахівців ДВС й наголошуючи на їх професіоналізмі та складній роботі.

На другому сесійному засіданні ухвалили низку організаційних рішень, що безпосередньо стосуються діяльності депутатського корпусу районної ради.

Утворили лічильну комісію, яку очолив депутат Михайло Нагорняк. Затвердили регламент районної ради, а також положення про постійні комісії та президію представницького органу Надвірнянщини.

Створено 5 комісій: мандатна, з питань депутатської діяльності, захисту прав людини, законності та правопорядку (кер. Ігор Білоган), з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, взаємодії з громадами, комунальної власності, транспорту та регуляторної політики (кер. Олександр Кушлик), з питань земельних відносин, екології та природокористування (кер. Богдан Гаврилюк), з питань освіти, культури, молодіжної політики, спорту, засобів масової інформації та національно-патріотичного виховання (кер. Богдана Логвіненко), з питань охорони здоров`я, соціального захисту населення та захисту прав учасників АТО/ООС, учасників бойових дій і членів їх сімей (кер. Тарас Дяченко).

До новоствореної президії районної ради як дорадчого органу на чолі з головою районної ради Олександром Кенізом увійшли заступник голови районної ради Іван Жигалюк, а також очільники профільних депутатських комісій та керівники депутатських фракцій: ВО «Свобода» Василь Білоус; ПП «Європейська солідарність» Олег Антонюк; «За майбутнє» Тетяна Пришляк; «Батьківщина» Ігор Писклинець; «Платформа громад» Руслан Андрейчук; «Голос» Роман Кузюк та уповноважений представник депутатської фракції ПП «Слуга народу» Андрій Йосипенко.

Ухвалено позитивні рішення з питань про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування голові та заступнику голови районної ради, про умови оплати праці голови, заступника та працівників виконавчого апарату районної ради.

Наш кор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2020/12/utvoryly-postijni-komisiji-ta-prezydiyu-rajonnoji-rady/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.