- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Замовити розподільчі послуги тепер можна онлайн

Posted By Модератор On 18.12.2020 @ 12:17 In До відома краян | No Comments

Для зручності клієнтів АТ «Прикарпаттяобл­енерго» на офіційному сайті компанії з’явився сервіс «Замовити послугу», за допомогою якого можна замовити послуги дистанційно.

Уже зараз клієнт АТ «Прикарпаттяобленерго» може отримати три послуги на сайті компанії:

  • – отримати паспорт точки розподілу,
  • – перейти на зонний облік електроенергії,
  • – повідомити про неполадки у роботі лічильника з подальшим усуненням пошкоджень.

Перелік послуг не є вичерпним і постійно збільшуватиметься. Споживачі можуть подавати заявки у будь-який зручний для них час, а опрацьовуватимуть їх енергетики у робочі дні.

Щоб замовити послугу, клієнту достатньо перейти на сайт компанії https://oe.if.ua/uk і натиснути на кнопку «Замовити послугу», яка знаходиться на стартовій сторінці сайту. Необхідно ввести свої дані, щоб система могла його ідентифікувати, а саме: вказати номер облікового рахунку, прізвище особи, з якою укладено договір на розподіл електричної енергії, актуальний номер телефону й електронну пошту для зворотного зв’язку.

Сервіс простий у використанні, кожен крок описаний у системі. До прикладу, при замовленні послуги «Перехід на двозонний облік» передбачено автоматична перевірка можливості запрограмувати діючий лічильник споживача, або буде надано рекомендації щодо придбання нового приладу обліку, який, до речі, теж можна придбати через даний сервіс.

За словами прикарпатських енергетиків, перелік послуг, які компанія надаватиме дистанційно, постійно збільшуватиметься, адже це вимога часу. На черзі – послуга «Заміна автоматичних вимикачів», яка буде доступна в найближчі терміни. Стежте за новинами компанії на офіційному сайті https://oe.if.ua/uk або на сторінці у Facebook https://www.facebook.com/oe.if.ua, щоб першими дізнаватися про нові онлайн-послуги від обленерго.

 АТ «Прикарпаттяобленерго».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2020/12/zamovyty-rozpodilchi-posluhy-teper-mozhna-onlajn/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.