- Народна Воля - http://volya.if.ua -

10 січня свій День народження – 60-річчя відзначив заступник Надвірнянського міського голови з питань інфраструктури та житлово-комунального господарства Олег Володимирович ЙОСИПЕНКО.

Posted By Модератор On 15.01.2021 @ 13:48 In Новини | No Comments

Шановний ювіляре!

Міський голова, колеги, депутатський корпус, виконавчий комітет Надвірнянської міської ради щиро вітають Вас з Днем народження!

Бажаємо, щоб підґрунтям щасливого життя і плідної роботи стало міцне здоров’я, а віра, надія та любов – вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Впевнені, що людська шана є і буде подякою за плідну працю, чуйність, людяність, бажання та уміння творити добро на благо територіальної громади.

йосипенко_олег [1]

Уже понад 20 років Олег Володимирович очолює у міській раді галузь житлово-комунального господарства. А це – комфорт та безпека людей. Він не просто виконує свої обов’язки, а живе цією справою, любить її, вкладає в неї всі свої знання та досвід. Ювіляр вміє організувати робочий процес, налагодити взаєморозуміння з керівництвом та працівниками. Завдяки професіоналізму, відповідальному ставленню до справи, оперативності Олег Володимирович отримав хороший авторитет і довіру, не тільки у колег, а й громади. Хай і надалі буде плідною Ваша праця!


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/01/10-sichnya-svij-den-narodzhennya-60-richchya-vidznachyv-zastupnyk-nadvirnyanskoho-miskoho-holovy-z-pytan-infrastruktury-ta-zhytlovo-komunalnoho-hospodarstva-oleh-volodymyrovych-josypenko/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2021/01/йосипенко_олег.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.