- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Четверта сесія Надвірнянської районної ради

Posted By Модератор On 29.01.2021 @ 17:30 In Новини | No Comments

21 січня ц. р. під орудою голови районної ради Олександра Кеніза відбулась четверта сесія Надвірнянської районної ради восьмого скликання. У роботі сесії взяли участь 31 із 38 депутатів районної ради.

Після урочистого виконання Гімну України керівники районної ради та її депутати хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв України, її захисників та захисниць, котрі віддали життя в боротьбі за незалежність та свободу нашої держави.

«Напередодні Дня Соборності України хочу побажати нашому краю, державі миру та єдності, адже саме в цьому наша сила!», – наголосив під час сесії Олександр Кеніз.

Заслухавши та обговоривши питання порядку денного сесії, депутати ухвалили рішення: про структуру та чисельність виконавчого апарату районної ради; про внесення змін до рішення районної ради від 18.02.2016 №118-4/2016 «Про програму розвитку місцевого самоврядування в Надвірнянському районі на 2016-2020 роки»; про програму розвитку місцевого самоврядування в Надвірнянському районі на 2021-2025 роки; про програму утримання об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста району на перше півріччя 2021 року; про передачу приміщень у користування Надвірнянській міській раді; про затвердження Положення про помічника-консультанта депутата районної ради та опис посвідчення; про погодження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Стримба Надвірнянської міської ради Надвірнянського району Івано-Франківської області; про встановлення тарифів на теплову енергію, що надає комунальне підприємство «Теплокомуненерго» Надвірнянської районної ради.

Питання про вихід зі складу засновників комунального підприємства «Теплокомуненерго» Надвірнянської районної ради на передачу майна Надвірнянській міській раді зняли з порядку денного сесії.

Проект рішення про вихід Надвірнянської районної ради зі складу засновників телерадіокомпанії «Надвірна» і передачу частки статутного фонду та майна депутати не підтримали, інформує пресслужба районної ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/01/chetverta-sesiya-nadvirnyanskoji-rajonnoji-rady/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.