- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Позачергова 4-а cесія Ланчинської селищної ради

Posted By Модератор On 15.01.2021 @ 12:41 In Новини | No Comments

5 січня під головуванням Ланчинського селищного голови Надії Данилюк на четвертій позачерговій сесії VIII скликання Ланчинської селищної ради розглянули 13 питань.

Зокрема, про створення комунального підприємства «ЛанчинБуд» Ланчинської селищної ради; про перейменування навчальних закладів та затвердження їх Статутів – Ланчинського ліцею ім. Юрія Шкрумеляка, Ланчинської і Добротівської гімназій, Середньомайданського ліцею, Ланчинського закладу дошкільної освіти (ясел-садка) «Ромашка», Ланчинської дитячої музичної школи; про перейменування КП «ЦПМСД Ланчинської селищної ради ОТГ» та Ланчинського будинку дитячої та юнацької творчості та затвердження їхніх Статутів; про затвердження Статуту комунального підприємства «Карпати» у новій редакції; про перейменування установ клубного та бібліотечного типу і затвердження їх Положень.

А також про внесення змін до рішення сесії № 12-2/2020 від 4 грудня 2020 р. «Про затвердження кількісного та персонального складу виконавчого комітету Ланчинської селищної ради». І питання «Різне».

Важливим стало питання створення КП «ЛанчинБуд», за це проголосували 16 із 17 присутніх на пленарному засіданні (всього у Ланчинській селищній раді 19 депутатів). Також депутати проголосували низку інших важливих питань, повідомляє сайт «Ланчинська громада».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/01/pozacherhova-4-a-cesiya-lanchynskoji-selyschnoji-rady/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.