- Народна Воля - http://volya.if.ua -

У Зеленій відкрили спортивний майданчик

Posted By Модератор On 15.01.2021 @ 13:36 In Новини | No Comments

3 січня у с. Зелена за участі керівництва Пасічнянської сільської ради територіальної громади, Зеленського старостинського округу, депутатів Пасічнянської сільської ради восьмого та попереднього скликань, жителів сіл Зелена, Черник та Максимець урочисто відкрили новозбудований спортивний майданчик зі штучним покриттям.

Розпочався захід із виконання Державного Гімну України. Святкову стрічку перерізали голова Пасічнянської сільського голови Андрій Гунда, староста с. Зелена Василь Осташук, депутат Пасічнянської сільської ради 8-го скликання Віталій Хопта та підрядник робіт Роман Синявський, а священники о. Володимир Андрусяк (с. Зелена) та о. Мирон Тимів (с. Черник) відправили подячний молебень й освятили майданчик.

Андрій Гунда зазначив, що майданчик зі штучним покриттям у Зеленій є другим у Пасічнянській громаді, який побудований за кошти місцевої влади (до речі, перший такий майданчик у ТГ за кошти місцевої влади збудований та відкритий у с. Пнів торік у січні), та подякував депутатам сьомого скликання й адміністрації сільської ради с. Зелена, які заклали у бюджет села кошти на його будівництво. Висловив сподівання, що цей спортивний об`єкт приноситиме користь жителям згаданого села і на ньому народиться не одна спортивна зірочка, яка в майбутньому захищатиме честь як збірної України з футзалу, так і футболу, адже через спорт ми об`єднуємося та рухаємося до перемог.

Пасічнянський сільський голова нагородив подяками і подарунками тих, котрі активно долучилися до спорудження спортивного об`єкту і за вагому участь у розвиток спорту с. Зелена, зокрема, депутата, колишнього Зеленського сільського голову Віталія Хопту, Дмитра Онуфрака, Андрія Федорака, Василя Цапея, підрядника робіт Романа Синявського, сільського старосту с. Зелена Василя Осташука. Директору Зеленської ЗОШ I-III ст. Тарасові Дем`янчуку Андрій Гунда вручив комплект м`ячів для заняття спортом шкільної молоді. Тарас Дем`янчук, Віталій Хопта та Василь Осташук скористались ексклюзивним правом забити м`ячі у ворота нового спортивного поля.

Депутат Віталій Хопта зазначив, що «нововідкритий спортивний майданчик є надзвичайно суттєвим об`єктом для с. Зелена» та подякував депутатам сільської ради сьомого скликання за підтримку намірів щодо його будівництва, на якому всі бажаючі зможуть займатися багатьма видами спорту.

Андрій Гунда висловив сподівання, що згаданий спортоб`єкт назавжди залишиться таким красивим та охайним і прослужить жителям с. Зелена не один десяток років та передав ключ від майданчика Павлові Лущинському, наймолодшому гравцеві ФК «Горгани» (Зелена), який навчається у спортивній школі.

Різдвяними віншуваннями, колядками та Вертепом учасників урочистого заходу щиро вітали учасники Народного аматорського драматичного колективу Зеленського СБК (кер. Наталія Осташук), працівники культури сіл Зелена, Черник і Максимець, та учасники художньої самодіяльності Зеленської ЗОШ I-III ст.(кер. Ірина Глущук).

Захід завершився товариським футбольним матчем між командами ФК «Горгани» с. Зелена та депутатів Пасічнянської сільської ради, в якому переконливу перемогу з рахунком 4:0 здобув ФК «Горгани». Але, як завжди, перемогла дружба і святкування завершилося спільною світлиною обох команд.

Володимир ПИТЛЮК.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/01/u-zelenij-vidkryly-sportyvnyj-majdanchyk/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.