- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Юні митці дитячої художньої школи перемогли на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі GrandFestArt

Posted By Модератор On 22.01.2021 @ 13:47 In Новини | No Comments

Незважаючи на непростий 2020-й рік, ускладнений карантинними обмеженнями через коронавірусну пандемію, дистанційну форму навчання, юні вихованці Надвірнянської дитячої художньої школи зі своїми наставниками все ж не нудьгували, а віддано й активно працювали, творили, розвивалися, брали участь у різних виставках, конкурсах. Зокрема, напередодні Нового року учні зі своїм учителем Наталією Пак позмагалися у Всеукраїнському дистанційному фестивалі-конкурсі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва GrandFestArt.

І результат конкурсу їх дуже потішив, вони отримали п`ять призових місць. Першу сходинку зайняли натюрморт Ярини Замори (техніка змішана), Різдвяний ангел Юлії Рудейчук (декоративна шпаклівка, гуаш…) і зима Лелі-Марії Замори. На другому місці – натюрморт Максима Барни і стилізований натюрморт Софії Кофлюк (гуаш). Викладача Наталію Пак нагородили Подякою за високий професіоналізм, майстерність, особистий внесок у творчий розвиток дітей та молоді, збереження і розвиток національної культури та мистецтва України.

Дитяча художня школа за роки свого існування виплекала не одне учнівське покоління. Щоразу натхненні фахівці-наставники, зокрема, Іванна Андрійович, Володимир Кравців, Оксана Ружило, Надія Алієва (всього 15 учителів) на чолі із директором Жанною Бондаренко, не зважаючи на різні складнощі в роботі, знаходять нові методи праці, оригінальні стилі, застосовують неординарний підхід у виконанні творів, аби залучити-зацікавити дітей до прекрасного, навчити образотворчого і прикладного мистецтва, виховати у них повагу до народних звичаїв і традицій своєї та різних країн, створюють умови для творчого і духовного зросту. І кожен учасник, а їх на сьогодні чотири сотні, знайшов свій улюблений жанр, приміром, рисунок, живопис, композицію, скульптуру, паперопластику, ткацтво, ліногравюру, гончарство чи вітраж, і виділяється своєю неповторністю, креативністю й унікальністю.

Вінцем успішної творчої праці є виставки, а особливо 1-3 місця та понад 10 гран-прі у мистецьких конкурсах як Всеукраїнських, так і міжнародних.

Вл. інф.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/01/yuni-myttsi-dytyachoji-hudozhnoji-shkoly-peremohly-na-vseukrajinskomu-festyvali-konkursi-grandfestart/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.