- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Конкурс на створення офіційної символіки Пасічнянської громади продовжено до 7 лютого

Posted By Модератор On 05.02.2021 @ 13:34 In Новини | No Comments

За період з другої половини січня отримано уже 8 заявок-пропозицій, зокрема від Христини Тацяк, Назара Типусяка, Наталії Кушнірук, Роксолани Лахви, Тетяни Браїк та Ірини Заяц, які є дуже цікавими та творчими, в той же час кожна робота особлива та унікальна.

Творчі пропозиції оприлюднені у фейсбуці на сторінці офіційної спільноти «Пасічнянська ТГ: News» та сторінці сільського голови Андрія Гунди. Всі учасники мають можливість доопрацювати свої роботи, враховуючи пропозиції інших учасників та методичні рекомендації

Мета конкурсу – визначення найкращих обґрунтованих засад і варіантів художніх вирішень герба та прапора Пасічнянської територіальної громади для його остаточного затвердження сільською радою. Конкурс проводиться у п’яти етапах, які передбачають подачу заявок на участь у конкурсі та конкурсних робіт; перевірку конкурсних робіт на відповідність заявленим вимогам та обрання із них кращих; громадське обговорення конкурсних робіт та голосування; підбиття підсумків громадського голосування; затвердження Пасічнянською сільською радою офіційної символіки Пасічнянської територіальної громади.

Основними завданнями конкурсу, окрім розроблення та створення герба, прапора, є збереження історичної та культурної спадщини сіл Пасічнянської територіальної громади, утвердження звичаїв і традицій народу, сприяння розвитку туризму, зокрема, поширення інформації про Пасічнянську територіальну громаду як культурний, історичний та мальовничий куточок.

Ескізи герба та прапора територіальної громади повинні бути виконані на аркуші паперу формату А4 або електронний файл формату pdf або jpg. Робота має бути виконана в кольорі. Допускаються різні техніки виконання, у т. ч. і комп’ютерна графіка. Ескіз герба повинен відображати характерні особливості громади, містити малюнки, або знаки, що здатні передати унікальність та ідентифікувати громади серед інших громад.

Конкурсні проекти з розробки прапора та герба подають на ел. адресу pasichna.rada@meta.ua з копією на ел. адресу gunda.andriu@gmail.com з поміткою «Конкурс символіки ТГ». За додатковою інформацією звертатися за тел. 068 648 34 35.

На переможців конкурсу чекають подарунки від голови громади.

За матеріалами Пасічнянської сільської ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/02/konkurs-na-stvorennya-ofitsijnoji-symvoliky-pasichnyanskoji-hromady-prodovzheno-do-7-lyutoho/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.