- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Налагоджуємо партнерські стосунки

Posted By Модератор On 12.02.2021 @ 12:00 In Співробітництво,У міській раді | No Comments

Міжнародна співпраця – це завжди досвід. І черговий досвід Надвірнянська міська рада переймає від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ), уклавши меморандум про взаєморозуміння у рамках проекту міжнародної технічної допомоги «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні». Надвірна у числі 32-х міст-партнерів згаданого проекту.

Його мета – впровадження енергетичного менеджменту у громадах-партнерах; включення енерго­ефективних заходів у процедури технічного обслуговування і догляду громадських споруд; зниження використання енергетичних ресурсів та викидів парникових газів у атмосферу.

Проект охоплює два робочі пакети. Перший – передбачає, що розробляють концепцію з енергоменеджменту для громади, проводять порівняльний аналіз пропозиції та потреб підтримки. Другий – забезпечує проведення порівняльного аналізу наявних заходів і потреб у підтримці щодо підвищення енергоефективності у громадських будівлях, на основі чого визначають подальший порядок дій у співробітництві. Зокрема, проведення енергоаудиту, а також запровадження в окремих громадах (15 громад з 32-х) демонстраційних проектів, які передбачають проведення термомодернізації будівель.

Меморандум діятиме до 2025 року, інформує Надвірнянська міська рада.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/02/nalahodzhujemo-partnerski-stosunky/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.