- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Робоча поїздка керівництва Пасічнянської громади у заклади освіти та культури

Posted By Модератор On 12.02.2021 @ 11:14 In Самоврядування | No Comments

Минулого і цього тижнів у навчально-виховні та заклади культури Зеленського старостинського округу Пасічнянської територіальної громади здійснили робочу поїздку заступник Пасічнянського сільського голови Володимир Крошков, т. в. о. начальника управління освіти, культури, молоді та спорту Пасічнянської ТГ Надія Тимчук і т. в. о. начальника відділу культури Олексій Томин.

Керівники структурних підрозділів відвідали Зеленський ліцей, Зеленський ДНЗ-дитячий садок «Журавлик», Зеленську ЗОШ I ст., Черниківську, Максимецьку гімназії, об’єкти соцкультпобуту (будинки культури, клуби та бібліотеки) у селах Зелена, Максимець та Черник, а також ліцей, початкові школи № 3 і 4 у Пасічній та Білозоринську гімназію, ЗДО-ясла-садок «Лісова казка» у Пасічній, заклади культури у Пасічній, Білозорині, Бухтівці та Межибриці, ознайомилися з їх роботою та з метою вивчення проблемних питань, пошуку і визначення шляхів їх вирішення поспілкувалися з керівництвом, працівниками трудових колективів згаданих закладів.

Володимир Крошков, Надія Тимчук, Олексій Томин разом із керівниками закладів визначилися з переліком необхідних робіт, які насамперед потрібно виконати у закладах освіти та культури, щоб підтримувати будівлі та прилеглу територію у належному стані.

Наш кор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/02/robocha-pojizdka-kerivnytstva-pasichnyanskoji-hromady-u-zaklady-osvity-ta-kultury/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.