- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Posted By Модератор On 26.02.2021 @ 12:13 In У міській раді | No Comments

Виконавчий комітет Надвірнянської міської ради 24 лютого провів своє чергове засідання, яке відбулося під головуванням міського голови Зіновія Андрійовича.

На порядку денному – 11 питань. Зокрема, члени виконкому затвердили внесення змін у облікову справу з квартирного обліку № 726.

Підтримано питання про порядок видалення (реконструкцію) зелених насаджень, встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення для КП «Надвірнаводоканал». Виконавчий комітет погодив інвестиційну програму на 2021-2023 роки для комунального підприємства «Надвірнаводоканал», а також відповідальних осіб за державну реєстрацію актів цивільного стану та зберігання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану; уповноважених осіб для ведення військового обліку в старостинських округах (Назавизівський старостинський округ) та підтримано питання про визначення місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації.

Члени виконкому затвердили регламент та графік роботи управління надання адміністративних послуг Надвірнянської міської ради.

Прийняті рішення про присвоєння адреси новозбудованому індивідуальному житловому будинку в с. Назавизів та надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами вивіски – «Поліклініка Медекс плюс» на майдані Шевченка, 1 у Надвірній.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/02/vidbulosya-cherhove-zasidannya-vykonavchoho-komitetu/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.