- Народна Воля - http://volya.if.ua -

ЗДО «Журавлик» у Зеленійвідкритий для своїх вихованців

Posted By Модератор On 12.02.2021 @ 11:13 In Акцент,Світ дитинства | No Comments

Теплом і затишком зустрічає дівчаток та хлопчиків заклад дошкільної освіти (дитячий садок) «Журавлик», що у селі Зелена Зеленського старостинського округу Пасічнянської територіальної громади. Хоч за вікном зима, потріскує лютневий морозець, але шість десятків дошкільнят (35 із них віком від трьох до п’яти років, 25 дітей старшого дошкільного віку), вихованців «Журавлика», завдячуючи як педагогічному, так і технічному персоналу, відчувають себе у дитячому садочку, як вдома.

діти [1]

«Діти – це наше майбутнє і педагоги дитячого садочка стараються робити все можливе, щоб виховати юних громадян України гідними особистостями, які поважають своє минуле та прагнуть творити прекрасне майбутнє. І саме тому виховання малюків у «Журавлику» спрямовано на становленні індивідуальної, неповторної, відповідальної, здібної до прийняття продуктивних рішень особистості», – відзначає завідувач ЗДО «Журавлик» Марія Бобрецька.

Із дітками у закладі дошкільного виховання проводять як групові, так і індивідувальні заняття з використанням інноваційних методів та форм роботи, що виховують, навчають та розвивають їх.

Коли ми відвідали вихованців молодшої групи дошкільного віку «Сонечко», то вони разом із педагогами робили руханку під ритмічну музику, а з дітьми старшої дошкільної групи «Гніздечко» педагоги проводили інтегроване заняття «Математика+психологія» під цікавою назвою «Пригоди Сніговичка». Хлопчики та дівчатка із вихователями вирізали із кольорового паперу та картону елементи сніговика, робили аплікації. Вони так захопилися творчістю, що навіть не звертали увагу на спалахи фотокамери, а коли юні вихованці закінчили виготовлення аплікацій (ні одна робота не повторилася, та виявилася індивідуальною), залюбки погодились сфотографуватись зі своїм Сніговичком.

Особливої уваги у Зеленському «Журавлику» педагоги надають підготовці дітей до навчання у школі, адже, як наголосила завідувач цього садочка, «саме важливі етапи формування особистості відбуваються у дитини у віці до семи років. Від того, що закладено дитині у ці роки, залежить її гармонійний розвиток у майбутньому».

Тому ігри, читання, спільні й індивідуальні заняття з дорослими є такими важливими для формування внутрішнього світу дітей, юних громадян незалежної України, які в майбутньому творитимуть історію нашої держави, інформує Пасічнянська ТГ.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/02/zdo-zhuravlyk-u-zelenijvidkrytyj-dlya-svojih-vyhovantsiv/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2021/02/діти.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.