- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Голосуйте за свого, а не за парашутистів чи кланову олігархію: Тимошенко пояснила, чому підтримала Юрія Голінея

Posted By Модератор On 26.03.2021 @ 12:09 In Передвиборна агітація | No Comments

Передвиборна агітація

Передвиборна агітація

Лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко прибула на Прикарпаття підтримати кандидата на проміжних виборах до Верховної Ради України у 87-му окрузі Юрія Голінея. У разі обрання Юрій Голіней увійде до парламентської фракції «Батьківщини».

027_Vybory_2021 [1]

Про це Юлія Тимошенко розповіла на пресконференції в Івано-Франківську.

Юрій Голіней – підприємець і громадський діяч із селища Ланчин Надвірнянського району. Балотується до Верховної Ради України на проміжних виборах у 87-му окрузі як висуванець партії «Платформа Громад». За словами Тимошенко, «Платформа Громад» і «Батьківщина» домовилися про стратегічну співпрацю: партії разом підуть на наступні парламентські вибори. Наразі «Батьківщина» оголосила про підтримку кандидата від «Платформи Громад» на проміжних виборах до ВРУ.

Юлія Тимошенко вважає довибори знаковими навіть попри те, що суттєво на розклад сил у Раді вони вплинути не можуть.

«Ці вибори знакові з однієї-єдиної причини – тому, що ще раз є можливість обрати політику, обрати стратегію і посилити ту команду, яка реально може претендувати на серйозні зміни у країні», – сказала Тимошенко.

За її словами, Юрій Голіней – той кандидат, підтримувати якого їй самій та «Батьківщині» не соромно. «Навпаки, це честь для нас», – наголошує Тимошенко.

«Тому, що Юрій пройшов шлях патріота – Помаранчеву революцію, Революцію Гідності, всі наші національні змагання, все, що стосувалося підтримки людей, щоб захистити Україну. Юрій завжди був там, де треба бути патріоту, і це – важливо», – сказала Тимошенко.

Лідерка «Батьківщини» відзначила, що навіть у своїй повсякденній роботі Юрій Голіней зайнятий справою, яка робить сильнішою Україну: він займається виробництвом альтернативного палива, роблячи свій внесок у справу енергонезалежності України.

«Та головне те, що це не той політик, який переслідує свої кар’єрні інтереси. Юрій – людина, яка проживає серед вас, він – свій. Він тут живе і працює, тут живе і працює його родина. Є якась дивна традиція – на кожні вибори до Верховної Ради спускати на місця парашутистів із Києва, а Юрій – він тут, він дихає цим повітрям, він знає всі місцеві проблеми. І коли він прийде у парламент, він прийде саме з голосом Івано-Франківщини, він прийде із серцем, яке б’ється тут, у вас. І це те, що докорінно відрізняє його від інших кандидатів, які балотуються в окрузі. Мені здається, Юрій внесе у парламент трохи життя, а не політики», – звернулася Тимошенко до виборців округу.

Політичні розклади у нинішній Верховній Раді Тимошенко узагальнила так. Є значна група народних депутатів, які відверто стали на позицію країни-агресора і захищають її інтереси, зраджуючи національні. Є велика група, включно з правлячою партією, яка обслуговує інтереси глобальних транснаціональних гравців. І є команда «Батьківщини», яка стоїть на позиції національного інтересу, за що протягом років піддається атакам і дискредитації.

«Якщо Юрій Голіней пройде до парламенту – він стане учасником саме цієї команди. І нашій команді таке посилення конче необхідне», – наголосила Тимошенко.

«От зараз, коли ви обираєте депутата, можна ж подивитися, яка команда у парламенті голосувала за продаж землі, яка команда голосувала за цю недолугу медичну реформу, яка команда вводила ці тарифи, хто з них користає, а хто проти них бореться? Ну, мусить же бути якась справедливість? Скільки можна вже над країною робити експерименти? То зеки, то «бариги», то, вибачте, люди особливих професій… Це вже, як пороблено. Давайте вже очі відкривати. Може, досить уже експериментів? Якщо ми дозволяємо із собою так поводитися, то що ж, значить, ми на це заслуговуємо… Висновки треба робити», – закликала виборців Тимошенко.

Кандидат у народні депутати Юрій Голіней зазначив, що у разі обрання зосередиться на економічному напрямку. Передовсім – на захисті й підтримці малого та середнього бізнесу.

  • «Я сам займаюся невеликим бізнесом і моя основна ціль – це підтримка малого і середнього бізнесу. Бо ми бачимо досвід, наприклад, сусідньої Польщі, яка пішла шляхом розвитку та підтримки малого і середнього бізнесу. І тепер бачимо, яких результатів вони досягли. Бо малий і середній бізнес – це наповнення місцевих бюджетів, а місцеві бюджети – це розвиток інфраструктури у кожному населеному пункті і заможність громади. Ще одне – наша область регулярно потерпає від повеней. І держава завжди знаходить кошти на ліквідацію збитків, на відновлення інфраструктури, на компенсації, хоч і мізерні, громадянам. Але чому не подумати, як захистити регіон від цих збитків? Це можна попередити. Ми ж знаємо, де проблемні місця і що треба зробити», – сказав Юрій Голіней.

Кандидат також скептично оцінив опубліковані на днях результати соц­опитувань про електоральні симпатії виборців 87-го округу. «Це більше рейтинг упізнаваності, а не прогноз результату голосування. Ви вже бачили приклад «Платформи Громад» на місцевих виборах минулої осені: нам соцопитування давали 1,3-1,5% до обласної ради, а ми взяли 11%».

Сергій БОРИС.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/03/holosujte-za-svoho-a-ne-za-parashutystiv-chy-klanovu-oliharhiyu-tymoshenko-poyasnyla-chomu-pidtrymala-yuriya-holineya/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2021/03/027_Vybory_2021.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.