- Народна Воля - http://volya.if.ua -

«Зробити Україну сильною державою, а Прикарпаття її найуспішнішим краєм!» – Олександр Шевченко про своє завдання у ВРУ

Posted By Модератор On 19.03.2021 @ 12:37 In Передвиборна агітація | No Comments

Передвиборна агітація

Бути в опозиції до протиукраїнських законів, а в коаліції – за закони для розвитку України – про таку власну державницьку позицію заявив кандидат у народні депутати України, депутат Івано-Франківської обласної ради (фракція «За майбутнє») Олександр Шевченко в ефірі ОТБ «Галичина».

 О.-Л.-Шевченко_2 [1]

«Я не обираю собі політичних начальників, мені ніхто не зможе сказати, як голосувати. Я буду голосувати виключно в інтересах, у першу чергу, мого 87-го округу, Прикарпаття і цілої України».

Олександр Шевченко розповів, що готовий до співпраці з іншими депутатами, які пропонують мудрі управлінські рішення для зміцнення та розбудови України. «Особисто знаю багатьох народних депутатів України, з якими співпрацював і співпрацюю досі, тому нам вдається залучати великі інвестиції для будівництва доріг на Прикарпатті. До речі, спілкуюся з тими, котрі вже не є депутатами, але залишаються впливовими людьми у державі, і завдяки яким продовжується процес розвитку нашого краю! Тому найефективнішим рішенням для подолання багатьох проблем вважаю конструктивний діалог».

Щодо некоректних дій політичних опонентів стосовно нього, кандидат у народні депутати каже, що час усе розставить на свої місця. Очікує, коли мине день виборів, вони заспокояться і матимуть можливість переглянути свої вчинки та ставлення.

«Найголовніше для мене – це мої партнери й однодумці – мої виборці, з якими і для яких мені працювати надалі. Моя тактика спілкування – розповісти про себе і свої можливості реальними діями та успіхом. А результати моєї команди видимі – туризм, робочі місця, дороги! До влади потрібно обирати тих, які вже роблять внесок у розвиток Івано-Франківщини», – наголосив Олександр Шевченко.

Політик закликав усіх виборців округу №87 обов’язково прийти на дільниці у неділю, 28 березня, і зробити правильний вибір.

 


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/03/zrobyty-ukrajinu-sylnoyu-derzhavoyu-a-prykarpattya-jiji-najuspishnishym-krajem-oleksandr-shevchenko-pro-svoje-zavdannya-u-vru/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2021/03/О.-Л.-Шевченко_2.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.