- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Кубок пам’яті героїв «Небесної Сотні» – у ФК «Надвірна»

Posted By Модератор On 09.04.2021 @ 10:54 In Спорт | No Comments

У неділю, 4 квітня, у Делятині відбулися півфінальні матчі традиційного весняного турніру – Кубка району з нагоди вшанування пам’яті героїв «Небесної Сотні».

Надвірнянську громаду представляли ФК «Надвірна» та ФК «Красна». Команда «Красна» поступилася ФК «Прут» Делятин із рахунком 1:3. Надвірнянські футболісти впевнено перемогли команду «Яструб» із Поляниці з рахунком 7:2.

Фінальний матч Кубка відбувся сонячного 7 квітня, у День Благовіщення Пресвятої Богородиці, у смт. Делятині на стадіоні «Прут». Тут змагалися футбольні команди «Прут» із Делятина та «Надвірна».

У напруженому та цікавому поєдинку ФК «Надвірна» перемогла своїх делятинських суперників і стала володарем Кубка Надвірнянського району з футболу з нагоди вшанування пам’яті героїв «Небесної Сотні».

Керівники місцевих громад Зіновій Андрійович та Богдан Клим`юк нагородили фіналістів та подякували за гру усім учасникам турніру, спів­організаторам та вболівальникам. А також присутні вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, інформує Надвірнянська міська рада.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/04/kubok-pamyati-herojiv-nebesnoji-sotni-u-fk-nadvirna/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.