- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Поважна громадо – жителі Ланчина, Добротова, Середнього Майдану, Глинок та Вишнівців Ланчинської територіальної громади!

Posted By Модератор On 30.04.2021 @ 12:17 In Ми - українці,Свята | No Comments

Засилаю Вам найсердечніші вітання, найтепліші і найщиріші віншування із найвеличнішим християнським святом – Христовим Воскресінням!

У чистому диханні Великодня – і перше весняне тепло, і дзвін із церковних веж, і срібні гаївкові переливи. Вони наповнюють наші душі надією і новою мрією про щастя для своєї сім`ї, родини, краю, держави.

Сприймаймо Христове Воскресіння як оновлення наших душ після випробувань. Ми вистояли і з гідністю переможемо всі інші негаразди. Бо в нас – міцна віра, тверда любов і непохитні переконання.

Своїм Великодним віншуванням звертаюся також і до краян-захисників східних рубежів України, які у непростій ситуації відстоюють нашу територіальну цілісність і державний суверенітет.

Висловлюю вдячність кожному жителю нашої Ланчинської громади, хто крок за кроком, щодня вносить свій посильний вклад у розвиток, процвітання і створення кращих умов для проживання, навчання, виховання і праці тут, вдома, на рідній землі. Маймо тверду християнську віру, що Воскреслий Господь благословить усіх нас на добрі починання і звершення!

Звістка радісна лунає!

Світ Ісуса величає

Великоднім дзвоном, співом,

Чистим серцем, повним віри,

Ясних, добрих сподівань!

Великодніх Вам вітань!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Щиро Ваша

Надія ДАНИЛЮК,

голова Ланчинської селищної ради

територіальної громади.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/04/povazhna-hromado-zhyteli-lanchyna-dobrotova-serednoho-majdanu-hlynok-ta-vyshnivtsiv-lanchynskoji-terytorialnoji-hromady/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.