- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Вельмиповажні жителі Ворохти і Татарова Ворохтянської територіальної громади!

Posted By Модератор On 30.04.2021 @ 12:13 In Ми - українці,Свята | No Comments

Від себе особисто та від імені виконкому селищної ради, депутатського корпусу щиро поздоровляю із величним святом Воскресіння Христового!

Великдень спонукає кожного із нас ще раз замислитися над християнським життям, наповнити серце любов`ю.

У ці світлі дні бажаю кожній родині нашої громади, депутатам, членам виконкому і працівникам апарату селищної ради та її відділів і управлінь, освітянам, працівникам закладів дошкільної освіти і культури та туристичної галузі, медикам, релігійним громадам, підприємцям, громадським активістам миру і спокою, здоров`я і достатку, впевненості і наполегливості. Нехай наша душа завжди залишається багатою на чисті помисли і наміри, повниться християнською вірою, надією, любов`ю. Адже Воскресіння Сина Божого завжди дає нам надію на спасіння, а, значить, і на краще завтрашнє.

Своєю спільною працею ми щоразу засвідчуємо, що краще прийдешнє залежить від нас. Трудімося натхненно, примножуючи достаток своєї сім`ї, рідної громади, краю, держави.

Рясних Божих Благословінь! Щедрого пасхального стола! Нехай Пасхальне свято стане для кожного з нас початком нового життя – кращого, добрішого.

Рік у рік любов Господня

Творить свято Великодня

І Ангели несуть дари з небес –

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою

Олег ДЗЕМ`ЮК,

голова Ворохтянської селищної ради

територіальної громади.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/04/velmypovazhni-zhyteli-vorohty-i-tatarova-vorohtyanskoji-terytorialnoji-hromady/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.